Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Falköping

Är du i behov av någon som kan hjälpa dig med underhållet av din fastighet i Falköping? Kontakta då Veteranpoolen så ser vi till att du får tag på den resurs du är ute efter.
Veteranpoolen består av veteraner som har den kunskap och kompetens som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar behöver. Vi ställer mer än gärna upp under t.ex. semestertider eller arbetstoppar. En del av oss har arbetat som fastighetsskötare under våra yrkesverksamma liv, medan andra skaffat sig gott om erfarenhet genom liknande arbeten. Vi kan anlitas med kort varsel och för löpande uppdrag är det i regel samme fastighetsskötare som kommer ut till dig varje gång, för god lokalkännedom och bästa resultat. Vi anpassar alltid våra tjänster inom fastighetsservice efter dina specifika behov och önskemål.

Vi hjälper dig med att:

  • Ta hand om trädgården
  • Skotta snö
  •  Rensa rabatter
  •  Städa trapphus, soprum och allmänna utrymmen
  •  Byta ut trasiga lampor.

Så här anlitar du fastighetsservice genom Veteranpoolen:
Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida och tala om vad du behöver hjälp med. Du kan också ringa oss på vårt lokalkontor i Falköping på 0515-100 01 eller maila oss på falkoping@veteranpoolen.se.

När vi känner till dina önskemål och behov av fastighetsservice går vi igenom vår resurspool för att hitta en veteran som passar för just ditt uppdrag. Därefter kommer den utvalda veteranen att kontakta dig så att ni kan diskutera arbetet tillsammans.

Våra veteraner arbetar i områdena: Falköping och Tidaholm.

Alla våra medarbetare är avtals- eller ålderspensionärer och arbetar på sina egna villkor. De väljer därmed själva vilka uppdrag de vill ta sig an. De har alla lång erfarenhet som de gärna delar med sig av till dig, genom Veteranpoolen får du pålitlig och engagerad service varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN