Veteranpoolen Falköping

Vi servar följande kommuner
 • Falköping
 • Tidaholm
Adress :
Odengatan 24 C, 521 43, Falköping
Öppettider:
 • måndag 08:00-16:00 tisdag 08:00-16:00 onsdag 08:00-16:00 torsdag 08:00-16:00 fredag 08:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Paul Hanna
Paul Hanna
Mia Gustavsson
Mia Gustavsson
Lediga jobb
 • Har du snickar- eller målarglädjen kvar?

  Passionerade snickare & målare

  Vi har fortsatt hög efterfrågan på våra hantverkstjänster och söker efter dig som har en gedigen bakgrund och stor yrkesstolthet inom ditt hantverksområde.

  Vi har varierande uppgifter, ofta lite mindre projekt hos våra trevliga privatkunder, företag eller föreningar.

  – Du väljer själv vilka typ av projekt som är intressanta och passar dig i tid.

  – Lokalkontoret har vi i Falköping men kunder och veteraner har vi i Östra Skaraborg så ofta sker projekten i din direkta närhet.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Vi söker dig som är självgående och trivs att på egen hand planera projekt och sedan utför arbetet självständigt eller tillsammans i team om uppdraget så kräver.

  Vi på lokalkontoret sköter offerter, fakturahantering osv och du står för hantverket.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Skaraborgs roligaste uppdrag som attraktionsvärd!

  Nu har vi sommarens roligaste uppdrag för dig som är pensionär! Vi söker  nämligen glada och sociala pensionärer som vill jobba extra som attraktionsvärd!

  I detta uppdrag har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa turister vid attraktionerna, se till att alla mår bra och bli sedda, så att de får en härlig upplevelse.

  För att trivas på detta uppdrag letar vi efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och vill överträffa gästers förväntningar. Har du tidigare jobbat inom serviceyrken är det en klar fördel men inget krav.

  Omfattning/start: Uppdragsstart slutet på maj med utbildning. Omfattningen är 60-100% beroende vad man önskar, kvälls- och helgarbete kan förekomma men de flesta pass varierar mellan 09:30 till 18:15. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
 • Uppdrag för dig som yrkeschaufför!

  Nu söker vi dig som saknar livet på vägarna och det sociala till ett uppdrag över sommaren som chaufför. Vår kund är ett familjeföretag och har sitt säte i Falköping. De startades 2007 med drivkraften att alltid leverera bra service och bidra till kundernas framgång. De ser sig själva som är ett team med stark lagkänsla där de viktigt att man som anställd trivs och mår bra i sitt arbete. 

  Du kommer i detta uppdrag leverera dagliga leveranser med lastbil till större butiker inom dagligvaruhandeln i Västsverige med omnejd. En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig och du kommer ha kontakt med många personer i ditt uppdrag. Du bör ha god fysik, för ja du är stillasittande under färd men fysiska moment förekommer.

  För att du ska trivas på detta uppdrag tror vi att du har erfarenhet av livet på vägarna och tidigare arbetat inom transportyrket. Du uppskattar ett självständigt arbete och tycker det är viktigt att leverera goda resultat på ditt arbete. Vi söker flera chaufförer med CE-körkort och giltig YKB. 

  Omfattning/start: Behovet är Juni-September med möjlighet att starta ännu tidigare, det finns stora möjligheter att även få körningar till hösten. Omfattningen är 50-100% beroende på vad du själv är intresserad av. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Falköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan