Gräsklippning i Falköping

Behöver du hjälp med att klippa gräsmattan eller skötseln av din trädgård i Falköping? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Hos oss arbetar flera erfarna veteraner som har stor kompetens inom trädgårdsskötsel. En del har arbetat som trädgårdsmästare medan andra har skaffat sig sin erfarenhet tack vare ett stort intresse för att ta hand om trädgården. Vi på Veteranpoolen anpassar alltid vår service för att den skall passa dina behov och önskemål. Våra trädgårdsmästare kan hjälpa till med projekt i alla storlekar, både återkommande och tillfälliga. Vi kan ofta anlitas med kortare varsel dessutom. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Trädgårdssysslor vi kan hjälpa dig med:

  •  Klippa gräsmattan
  • Trimma buskar och häckar
  •  Kratta grusgångar
  •  Kratta höstlöv
  •  Rensa ogräs
  •  Beskära träd
  • Sätta plantor

När vi arbetar för dig i din trädgård använder vi oss av de redskap och det material som du tillhandahåller på plats. Skulle du sakna något särskilt eller behöver inköpsråd, bistår vi gärna med vår expertis vid förfrågan på förhand.
Mer avancerade verktyg, till exempel en motorsåg, kan hyras via oss på Veteranpoolen.

Så här hyr du trädgårdstjänster genom Veteranpoolen:
Fyll i intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta vårt lokala kontor i Falköping på 0515-100 01 eller falkoping@veteranpoolen.se.

Tala om för oss vilken typ av arbete du vill ha utfört så matchar vi dina önskemål med resurserna i vår pool. En utvald veteran kommer sedan att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget.

Vi utför trädgårdsarbeten i följande områden: Falköping och Tidaholm.

Veteranerna som arbetar hos oss är alla ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss för att de vill och kan. De har stor erfarenhet som de gärna delar med sig av till dig. De väljer sina uppdrag själva och är tar sig därmed an varje arbetsprojekt med stort engagemang.
Behöver du återkommande hjälp i trädgården, med gräsklippning till exempel, så är det givetvis samma veteranträdgårdsmästare som kommer till dig varje gång, för bästa resultat.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN