Trädbeskärning i Falköping

Veteranpoolen finns här för dig som behöver hjälp med trädgårdsarbete av olika slag. Du som behöver få dina träd på tomten fixade kan känna dig trygga i att anlita våra duktiga veteraner med lång erfarenhet från just trädbeskärning. Kontakta oss för att veta mer om trädbeskärning i Falköping. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Hur beskär vi träden?

Veteranpoolens veteraner använder sig av en metod som kallas för JAS och innebär att man utför jobbet framåt sommarens senare period eller i början av hösten. På så sätt blir träden beskurna lagom till det att viloperioden tar an, det vill säga när den kallare årstiden startar. Detta är att föredra istället för att ta sig an träden mitt i blomning.

Vi värnar om våra kunder

Våra veteraner är både duktiga och kompetenta med lång erfarenhet från trädgårdsarbete och däribland trädbeskärning. De kan därför se om ett träd mår bra eller inte. Skulle något av dina träd på tomten ha någon typ av ohyra kan våra veteraner även ge tips på behandling för att få trädet friskt. Veteranpoolens koncept handlar just om detta, att ge våra kunder en komplett tjänst där minsta lilla detalj tas om hand.

Möjlighet till RUT-avdrag

Som bemanningsföretag är vi även måna om att våra kunder får rätt pris för uppdraget och vi informerar även alltid om möjligheten till RUT-avdrag, vilket man som kund informerar till oss i samband med bokningen av jobbet. Från och med augusti 2016 är just trädbeskärning en del av RUT-avdragets giltiga kategorier.

Hur bokar du trädbeskärning hos oss?

Det enklaste du kan göra för att boka trädbeskärning i Falköping är att kontakta oss via formuläret på hemsidan. När vi mottagit din kontakt kommer vi att höra av oss till dig för att prata lite närmare om dina behov av hjälp på tomten. Vi ser till att få fram en bra och lämplig veteran till jobbet och därefter är det via denna person kontakten sker – alla detaljer kring jobbet som sådant diskuteras er emellan. Se dock till att informera oss i samband med din bokning om det är så att veteranen måste ta med egna verktyg för att utföra jobbet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN