Fönsterputs i Falköping

Är du i behov av att få dina fönster putsade i Falköping? Letar du efter någon som kan göra jobbet åt dig? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen. Vi hjälper dig gärna! Alla våra fönsterputsare har stor erfarenhet av och skicklighet inom arbetet. På Veteranpoolen värdesätter vi den sortens kompetens som kommer med lång livserfarenhet. Våra veteraner har breda kunskapsområden och därför kan vi anpassa våra tjänster efter dina unika behov. Våra veteraner är flexibla och kan oftast anlitas med kort varsel för både små och stora uppdrag. Vill du boka vår tjänst för återkommande fönsterputsning går det givetvis bra, vi skickar då samma veteran varje gång, för bästa resultat och lokalkännedom.

Vid uppdraget använder vi oss i regel av den utrustning du förser oss med i hemmet. Om du inte har allt som behövs får du gärna rådfråga oss. Vi kan bistå med vår expertis vid inköp. Mer avancerade redskap kan hyras genom oss.

Har du möjlighet att ta ner gardiner, plocka bort krukor och andra föremål som står i fönstren får du gärna göra det innan vi kommer om du vill att arbetet skall gå fortare. Annars står vi gärna till tjänst även med detta.

Så här beställer du fönsterputs genom Veteranpoolen:
Fyll i vårt intresseformulär på hemsidan eller kontakta vårt lokala kontor i Falköping. Du kan antingen ringa oss på 0515-100 01 eller skicka iväg ett mail på falkoping@veteranpoolen.se.

Vad vi behöver veta i förväg är hur många fönster som behöver putsas, på ett ungefär hur stora de är, samt om de är vändbara och hur många glas de har.

När vi fått den information vi behöver gällande ditt uppdrag matchar vi dina önskemål med de resurser vi har i vår pool. Vi väljer ut en lämplig veteran för uppdraget som sedan kontaktar dig för att tillsammans med dig gå igenom det arbete som behöver göras.

Bra att veta är att fönstren som ska putsas måste gå att nå från en vanlig trappstege.

Våra veteraner utför fönsterputs i områdena: Falköping och Tidaholm.

De veteraner som arbetar med oss är alla avtals- eller ålderspensionärer. De har därför valt att fortsätta jobba men har hos oss chansen att själva välja vilka uppdrag de vill ta sig an.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN