Barnvakt i Falköping

Är du i behov av en erfaren barnvakt i Falköping? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Som förälder kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop med arbete, hus och hem.
Våra veteranbarnvakter hjälper dig med barnpassning både vardagar och helger. Vi är pålitliga, har stor erfarenhet och möjlighet att arbeta väldigt flexibelt. Många av våra barnvakter har arbetat som pedagoger under sina yrkesverksamma år inom barnomsorgen, andra har stor erfarenhet av att ta hand om egna barn och barnbarn. Oavsett vad ni behöver hjälp med och när, kan vi anpassa vår barnvaktstjänst efter er familjs specifika behov. Vi utför både tillfälliga och återkommande uppdrag. När ni anlitar oss för kontinuerlig barnpassning är det alltid samma veteran som kommer hem till er för er trygghets skull, och vi kan oftast anlitas med kort varsel.

Många familjer upplever att våra erfarna och pålitliga barnvakter blir som en extra farmor eller mormor som kan erbjuda stöd när det blir stressigt.

 Vad vi kan hjälpa till med:

  •  Hämta barn på dagis eller skola
  •  Laga mat
  •  Hjälpa barnen komma igång med läxläsning
  •  Skjutsa till fritidsaktiviteter
  • Arbeta sena kvällar och helger då ni t.ex. ska på fest eller behöver jobba över

Så här anlitar du en barnvakt via Veteranpoolen:
Om du vill komma i kontakt med en barnvakt genom Veteranpoolen kan du antingen fylla i en intresseanmälan på vår hemsida eller kontakta ditt lokala kontor i Falköping på 0515-100 01 eller falkoping@veteranpoolen.se. Vi behöver veta hur stor er familj är, hur gamla barnen är samt deras intressen och eventuella särskilda behov. Därefter ser vi till att matcha era önskemål och behov med lämplig veteran i ert område.

På Veteranpoolen värdesätter vi personkemi och gemensam trivsel. Därför får du och dina barn träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er.

Våra veteraner arbeta inom områdena: Falköping och Tidaholm.

Alla våra medarbetare på veteranpoolen är avtals- eller ålderspensionärer som arbetar på sina egna villkor. De har lång erfarenhet som de gärna delar med sig av till er. Genom att anlita oss får er familj en engagerad och pålitlig barnvaktsservice som känner till era behov och önskemål.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN