Snickare i Falköping

Vill du bygga nytt eller bygga om i ditt hem och anlita någon som du kan känna dig trygg med? Kontakta då Veteranpoolen. Genom att anlita våra erfarna veteraner kan du vara säker på att uppdraget sköts professionellt.

Vi på Veteranpoolen har lång erfarenhet inom snickeri. En del av våra medarbetare har arbetat som professionella snickare medan andra snickrat mycket på fritiden. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från att skriva en inköpslista över material som behöver införskaffas till att forsla bort avfall.

Exempel på projekt vi kan hjälpa dig med:
  • Byta dörrar och fönster
  • Bygga en altan
  • Byta ut fasadpanelen
  • Sätta upp innerväggar

För en del projekt krävs lite mer avancerade verktyg såsom borrmaskin eller motorsåg. Om dessa krävs för ditt projekt och du inte har verktygen hemma kan du hyra dem genom oss.

Så här hyr du snickare genom Veteranpoolen:

Fyll i intresseanmälan som du hittar på vår hemsida eller hör av dig direkt till vårt lokala kontor i Falköping. Du kan ringa oss på 0515-100 01 eller maila oss på falkoping@veteranpoolen.se.

Efter att ha mottagit din intresseanmälan matchar vi dina önskemål mot vår resurspool för att hitta rätt veteran för ditt uppdrag. Därefter kommer den utvalda veteranen att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom hur och när uppdraget ska utföras.

Våra snickare arbetar inom följande områden: Falköping och Tidaholm.

Veteranerna som arbetar hos oss är pensionärer som känner att de fortfarande har mycket att ge. De arbetar på sina egna villkor och väljer därmed de uppdrag de vill ta sig an. De delar gärna med sig av sina erfarenheter till dig!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN