Städning i Falköping

Har du inte den tid eller ork som krävs för att städa ditt hem? Vi på Veteranpoolen i Falköping hjälper dig gärna! Många av våra veteraner har arbetat inom städbranschen under sina yrkesverksamma år eller har annan erfarenhet av lokalvård. Veteranpoolens städservice anlitar du för både stora och små projekt, för återkommande uppdrag såväl som tillfälligt. Våra skickliga lokalvårdare kan ofta anlitas med kort varsel och anpassar sina tjänster efter dina behov. På Veteranpoolen värdesätter vi att kunna erbjuda dig flexibel och erfaren service.

Detta ingår vanligtvis i vår städtjänst:

  •  Dammsuga och moppa golv
  •  Dammtorka möbler, hyllor och lampor
  •  Torka rent köksskåp och vitvaror
  •  Putsa speglar
  •  Tömma avfallskärl
  •  Rengöra badkar/dusch samt toalett, kranar och handfat

 

Just i denna tjänst ingår inte fönsterputs men vill du ha hjälp med att putsa dina fönster kan du beställa detta separat hos oss på Veteranpoolen.

Se gärna till att du har allt som behövs hemma hos dig inför vårt första besök, då vi använder oss av de redskap och rengöringsmedel som du förser oss med. En fungerande dammsugare är till exempel något som behövs. Om du inte är säker på vad som behövs kommer vi gärna med råd.

Så har gör du for att köpa städning genom Veteranpoolen:
Börja med att fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta vårt lokalkontor i Falköping. Du når oss på 0515-100 01 eller på mailadressen falkoping@veteranpoolen.se. Tala om för oss hur stor bostad du har samt när och hur ofta du vill ha den städad.

När vi känner till dina önskemål och behov ser vi till att matcha dig med en lämplig resurs. Veteranen som tar sig an ditt uppdrag kommer därefter att höra av sig till dig så att ni kan gå igenom upplägget av arbetet.

Bra att veta är att den första städningen ofta tar lite längre tid. Efter det första uppdraget är det lättare för oss att uppskatta hur lång tid din lägenhet tar att städa vid återkommande uppdrag.

Våra veteraner arbetar i följande områden: Falköping och Tidaholm.

Veteranpoolens städservice erbjuds av skickliga och kunniga lokalvårdare med lång erfarenhet. De är alla pensionärer som själva disponerar över sin tid och väljer ut sina uppdrag. Det betyder att du med vår städservice alltid får kompetent och motiverad hjälp till ditt hem.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN