Städning i Falköping

Behöver du hjälp med städning hemma? Kontakta oss. Våra veteraner i Falköping har lång erfarenhet av hemstäd och massor av smarta husmorstips att ta till för att få ditt hem skinande rent. Städning och andra hushållsnära tjänster blir oftast bäst när samma person kommer hem till dig varje gång. Då kan du som kund känna dig trygg med att resultatet av städningen blir bra. Så jobbar vi med städning och hushållsnära tjänster hos Veteranpoolen Falköping.

Vi anpassar vår städhjälp efter dina behov

Veteranpoolen erbjuder skräddarsydd städning, från enstaka storstädningar till återkommande uppdrag, vi hjälper till med bland annat:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, lampor, hyllor m.m
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

 

Vi kan självklart även hjälpa till med fönsterputs som en del av städningen, eller beställ denna tjänst separat.

Så här gör du för att köpa hemstäd

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta hur du vill ha din städning och när vi ska komma, vi matchar dina önskemål mot en passande veteran i vår pool.

Omfattning

Olika bostäder tar olika lång tid att städa. Efter den första städningen (som oftast tar lite längre tid) vet vi hur lång tid det tar att städa just din bostad.

Att tänka på inför städning

Kontrollera gärna att du har en fungerande dammsugare, städutrustning (till exempel golvmopp, dammtrasa, m.m) samt rengöringsmedel innan veteranen dyker upp. Om du inte har en dammsugare eller städmaterial, meddela veteranen detta i förväg. Är du osäker på vad som behövs hjälper vi dig gärna med att köpa in extra rengöringsmedel.

Städbeskrivningar

Veckostädning

Veckostädning är en av våra mest populära tjänster. Du bokar då städning på löpande basis. Periodicitet och antal timmar bestämmer du själv. Eftersom vi inte har några start/framkörningsavgifter eller bindningstider kan du när som helst boka om eller avboka städningen.

Flyttstädning

När det är dags att byta boende kan Veteranpoolen hjälpa till med flyttstädningen. Vi berättar mer om hur en flyttstädning går till, och hur du gör för att boka, på sidan för flyttstädning.

Grovstädning

Behöver du en rejäl grovstädning efter till exempel ett renoveringsarbete, i ett garage eller källarförråd? Det kan även handla om att städa dödsbo eller annat större städarbete. Då kan Veteranpoolen självklart hjälpa till. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN