Hemservice i Falköping

Har din familj en äldre släkting som är i behov av lite extra hjälp i hemmet i Falköping? Då kan Veteranpoolens tjänst ”Äldre hjälper äldre” vara precis vad ni behöver.
Med vår hjälp behöver ni inte stressa med att hinna med alla vardagliga måsten och behov, och kan istället fokusera på att spendera riktig kvalitetstid tillsammans med er äldre anhöriga.

Veteranerna som arbetar genom vår hemservice är flexibla och anpassar sina tjänster efter era behov. Behöver er anhörige till exempel enbart hjälp med ledsagning och skjuts till mataffär och läkarbesök så ordnar vi det. Kanske söker ni någon som kan hjälpa er anhöriga med de dagliga hushållssysslorna? Vi finns där för er. Veteranerna som arbetar med Veteranpoolens hemservice har lång livserfarenhet och god känsla för service. I och med närheten i ålder upplever många av våra äldre klienter att vår hemservice är trevligare och mer pålitlig än liknande tjänster på marknaden.

Vad kan ingå i vår hemservice?

  •  Service – våra veteraner hjälper till med vardagliga sysslor som att tvätta, städa och laga mat.
  •  Socialt – vi kan hjälpa till att aktivera och motivera den äldre genom att gå promenader eller ta en fika på stan.
  •  Övrigt – du kan också få hjälp med andra små projekt som rör hemmet såsom gräsklippning, snöskottning och enklare hantverk.
  •  Ledsagning och skjuts – Vi kan ledsaga och skjutsa er anhöriga till vårdcentral, mataffär och läkarbesök.

Vid återkommande uppdrag från er är det givetvis samma veteran som kommer hem till er anhöriga varje gång, för er familjs bekvämlighets skull. Vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel och behöver aldrig stressa vidare till nästa uppdrag.

Så här gör du om du vill anlita hemservice i Falköping:

Antingen skickar du in en intresseanmälan via formuläret på vår hemsida eller så kontaktar du ditt lokala kontor på 0515-100 01 eller falkoping@veteranpoolen.se. Berätta för oss vad du som äldre eller anhörig behöver hjälp med. Sedan matchar vi dina behov mot våra resurser med hänsyn till gemensamma intressen och närhet till den äldres boende.

Det är viktigt att personkemin stämmer mellan den äldre och veteranen som får uppdraget. Därför får ni i familjen ofta träffa flera av våra veteraner innan ni beslutar er.

Bra att veta är att våra medarbetare bär legitimation från oss, vilket gör att de alltid kan identifiera sig då de arbetar. Uppdragets längd och omfattning bestämmer du, men vi ser helst att ett uppdrag alltid varar minst en timme.

Våra veteraner kan stå till tjänst i följande områden: Falköping och Tidaholm.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN