Målare i Falköping

Letar du efter en skicklig och erfaren målare i Falköping? Vi på Veteranpoolen har den kompetens du söker.  Vi kan hjälpa dig med både små och stora målningsuppdrag såväl ute som inomhus. Våra veteraner har alla lång erfarenhet av måleriarbete. En del av dem har arbetat som målare professionellt medan andra har erhållit relevant kompetens inom arbetet på annat sätt.

Vi hjälper dig gärna med projekt som dessa:

  • • Måla fasader
  •  Måla lister
  •  Måla innerväggar och tak
  •  Måla fönster och dörrar
  •  Måla om altanen

Våra veteraner hjälper dig gärna med det förarbete som krävs då man ska måla. Till förarbetet ingår bland annat målartvätt, slipning, spackling samt att vi täcker golv och lister. Är du osäker på vad för utrustning som krävs kan du rådfråga oss. När vi arbetar använder vi oss annars av de redskap och det material du tillhandahåller på plats.

Kräver uppdraget att våra veteraner behöver måla på höga höjder är en målarställning ett måste för säkerheten. Detta kan vi hjälpa dig att hyra vid behov.

Så här hyr du målare genom Veteranpoolen:
Kontakta oss genom att fylla i intresseanmälan som du hittar på vår hemsida eller kontakta oss på vårt lokalkontor i Falköping. Du kan antingen ringa oss på 0515-100 01 eller maila oss på falkoping@veteranpoolen.se.

När vi mottagit dina önskemål går vi igenom vår pool för att hitta en resurs som passar just dina behov. Därefter kommer den veteran vi valt ut att kontakta dig så att ni tillsammans kan diskutera uppdraget.

Vi erbjuder våra måleritjänster inom följande områden: Falköping och Tidaholm.

Veteranerna som arbetar hos oss har alla lång arbetserfarenhet som de gärna delar med sig av till dig. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta jobba för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen väljer de själva hur mycket de vill arbeta och vilka uppdrag de tar sig an. Från oss får du alltid engagerad och kompetent hjälp.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN