Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Gävle

Vi på Veteranpoolen hjälper en mängd fastighetsägare och bostadsföreningar med kontinuerligt underhåll av fastigheter. Vi arbetar mer än gärna under semestertider samt med stora renoveringsprojekt. Våra veteraner har samlat på sig massvis av erfarenhet och kunnande under många års yrkesverksamhet som de utnyttjar i arbetet med er fastighet.

Vi kan exempelvis ta hand om:

  • Trädgårdsskötsel
  • Snöskottning
  • Rensning av rabatter
  • Byte av lampor
  • Städning av soprum och andra allmänna rum
  • Trapphusstädning
Så här beställer du fastighetsservice hos oss:

Hör av dig till vårt kontor i Gävle, antingen på telefon (026-10 14 10 under vardagar 9-16, 020-35 03 55 övrig tid) eller genom att fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida.

Efter att du beskrivit vad du vill ha hjälp med söker vi därefter i vår Veteranpool efter lämplig personal för din fastighet. Om du vill ha löpande service försöker vi se till så att det alltid är samma person som genomför arbetet. Detta gör vi för enkelhetens och effektivitetens skull. Om veteranen skulle bli sjuk har vi en ersättare som är redo att rycka ut snabbt.

Våra veteraner arbetar flitigt och med glöd, inte för att de måste, utan för att de tycker om det och har förmåga att göra det. Det är viktigt för dem att få använda sin kunskap och att få göra något handfast med sin tid. De är alla pensionärer som känner att de har mycket att ge och inte vill sluta jobba.

Våra veteraner arbetar i följande områden: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN