Veteranpoolen Gävle

Vi servar följande kommuner
 • Gävle
 • Hofors
 • Ockelbo
 • Sandviken
 • Älvkarleby
Adress :
Förrådsgatan 10, 803 09, Gävle
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

All övrig tid är du välkommen att lämna en intresseanmälan i formuläret här till höger eller skicka ett mail på gavle@veteranpoolen.se

Kontaktpersoner
Marcus Timan
Marcus Timan
Carina Lundin
Carina Lundin
Nathalie Wahlund
Nathalie Wahlund
Lediga jobb
 • Uppdrag för dig med kunskap inom reskontra!

  Vi söker nu dig med kunskap & erfarenhet av arbete med reskontra. Det är en utvecklande och spännande roll där din samlade kompetens kommer vara av stort värde i vår kunds organisation som har sitt huvudkontor i Gävle. 

  Arbetsuppgifter:
  Som reskontra assistent spelar du en central roll i hanteringen och underhållet av leverantörsreskontror. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till utvecklingen av arbetssätt och processer inom kundreskontran. Ditt dagliga arbete inkluderar registrering och bokföring av leverantörsfakturor och betalningar, avstämningar för att säkerställa noggrannhet, och övervakning av faktureringsprocessen. Du hanterar även kontakter med leverantörer för att lösa faktureringsfrågor och säkerställa smidiga betalningar.

  Om dig:
  Vi söker en noggrann och teamorienterad person med ett öga för detaljer. Du trivs i en dynamisk miljö där du får samarbeta och kommunicera med olika parter. Du har erfarenhet av det löpande arbetet med fakturaflödet och behärskar olika reskontrasystem och Microsoft Office. Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, är viktigt. Kunskaper i Monitor och Business Central är meriterande. 

  Omfattning/start: Start omgående. Omfattningen är ca 80%. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Gävle
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan