Veteranpoolen Gävle

Vi servar följande kommuner
 • Gävle
 • Hofors
 • Ockelbo
 • Sandviken
 • Älvkarleby
Adress :
Förrådsgatan 10, 803 09, Gävle
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

All övrig tid är du välkommen att lämna en intresseanmälan i formuläret här till höger eller skicka ett mail på gavle@veteranpoolen.se

Kontaktpersoner
Marcus Timan
Marcus Timan
Carina Lundin
Carina Lundin
Nathalie Wahlund
Nathalie Wahlund
Lediga jobb
 • Ventilationsmontör sökes till flexibelt uppdrag!

  Är du kunnig inom ventilation? Då söker vi dig till ett riktigt toppen uppdrag som ventilationsmontör. Vår kund är ett företag i Gävle som erbjuder helhetslösningar inom ventilation och levererar allt från idé till färdig installation – från projektering till OVK.

  Det är ett trevligt och socialt uppdrag där kommer du att arbeta tätt ihop med flertalet kollegor, du möts av en varierande vardag där din erfarenhet kommer vara värdefull! Som montör hos vår kund arbetar du i många olika typer av uppdrag – både i större projekt och små korta uppdrag. Tillsammans med projektledaren svarar du för utförande och att den löpande arbetsprocessen följs.

  Arbetsuppgifter kan bestå av:

  • Planering av det dagliga arbetet för pågående projekt

  • Rapportera fortlöpande till projektledaren
  • Montage av ventilationssystem samt kontrollera att teknisk lösning fungerar

  Du som söker behöver ha en bakgrund som ventilationsmontör, ventilationstekniker eller motsvarande. Som person tror vi att du är trevlig, social och har en hög känsla för service. 

    Omfattning/start: Uppdragsstart är snarast och omfattningen varierar men är flexibelt där du själv har möjlighet att påverka vad som passar dig bäst.


    Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

     

    Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

    Vi ser fram emot din ansökan!

     

    Anmäl intresse
   Exempel på våra företagstjänster i Gävle
   Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
   Butik och handel Butik och handel
   IT & teknik IT och teknik
   Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
   Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
   Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
   Gör en intresseanmälan