Gräsklippning i Gävle

Vill du ha hjälp med att klippa gräset eller något annat trädgårdsbestyr? Hör av dig till oss på Veteranpoolen! Vi utför alla möjliga sorters uppdrag, från att rensa upp övervuxna trädgårdar till att regelbundet klippa gräsmattor och trimma häckar. Våra veteraner är rutinerade, skickliga och har ägnat sig åt trädgårdsarbete under mycket lång tid. Du kan göra rut-avdrag för majoriteten av våra tjänster. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Detta är exempel på saker vi kan hjälpa till med: 

  • Klippa gräs och buskar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och köra bort höstlöven
  • Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  • Vår- eller höststäda

Hur du gör för att beställa gräsklippning av oss:

Ring till vårt Gävlekontor på 026-10 14 10. Vi har öppet vardagar 9-16. På andra tider kan du nå oss på 020-35 03 55. Du kan också alltid skicka in en intresseanmälan här på vår hemsida. Berätta för oss vad som behöver göras, exempelvis hur stor gräsmattan är eller hur många rabatter som ska rensas så ser vi till att matcha dina önskemål med rätt veteran. Vi använder oss främst av de redskap du har hemma. Därför är det viktigt att du bland annat har en fungerande gräsklippare. Tala om för oss om något fattas oss så hjälper vi dig att lösa det!

Våra veteraner gör inte sitt arbete för att de måste, utan för att de vill och kan. Hos oss jobbar man på ett självständigt och flexibelt sätt – man tar de uppdrag man själv tycker låter intressanta. Våra veteraner är nämligen alla avtals- eller ålderspensionärer som fortfarande vill arbeta. De har mängder av kunskap och vana av trädgårdsarbete, vilket gör att du kan känna dig trygg.

Vi finns till tjänst i områdena: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN