Målare i Gävle

Vill du ha hjälp med måleri i Gävle? Anlita oss på Veteranpoolen! Oavsett om du behöver en yrkesmålare med många års professionell erfarenhet eller en passionerad och intresserad fritidsmålare har vi någon som passar dig i vår pool. Det spelar ingen roll om det är ett hus eller ett köksbord som ska målas, vi tar hand om alla typer av måleriprojekt, stora som små.

Här är några exempel på vad vi vad hjälpa dig med att måla: 

  • Fasader
  • Lister
  • Fönster
  • Innerväggar
  • Staket
  • Altaner

Vi gör även allt nödvändigt förhandsarbete som behövs för ett bra resultat: vi kan spackla, slipa, målartvätta samt täcka över golv och lister. Om du behöver hjälp att införskaffa färg och penslar eller något annat som behövs för arbetet hjälper vi dig gärna med inköpsråd.

Såhär anlitar du oss för dina måleriuppdrag:

Ring till oss på Gävlekontoret på 026-10 14 10. Vi har öppet vardagar mellan 9-16. På andra tider kan du nå oss på 020-35 03 55. Du kan också fylla i vår enkät för intresseanmälan här på vår hemsida. Vi har vanligen möjlighet att komma med kort varsel. Våra veteraner är alla vana målare och alltid redo för ett roligt uppdrag.

Tänk på att en målartällning kan behövas om målningen sker på hög höjd. Om du vill ha hjälp med att hyra detta är det bara att tala om det för oss!

Våra målarveteraner arbetar med glädje och med engagemang för att de har förmåga och möjlighet, inte för att de måste. För våra veteraner är det kul att känna att de behövs. De är avtals- och ålderspensionärer som fortfarande vill arbeta. Våra målarveteraner har massvis med kunskap, skicklighet och tålamod som de gärna delar med sig av.

Våra veteranmålare finns i områdena: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN