Snickare i Gävle

Ska något snickras därhemma? Vare sig du behöver laga en tröskel eller bygga en friggebod har vi en lämplig snickare för dig. Hos oss finns erfarna och kunniga yrkessnickare med mångårig rutin, såväl som fingerfärdiga hemmasnickare. Dessutom hjälper vi dig gärna med förhandsarbetet om det skulle behövas – vi kommer till exempel gärna med råd om vilket material du bör använda. Vi hjälper dig från början till slut, från inköpsråd till att frakta bort sådant avfall.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:
  • Anlägga altan
  • Uppföra eller ta bort innerväggar
  • Byta ut dörrar eller fönster
  • Byta ut fasadpanel

Vi arbetar oftast med våra egna proffsverktyg – men kan även använda de du själv har till förfogande om du så önskar. Till vissa typer av arbeten behövs dock verktyg drivna av motor eller el som man kanske inte alltid har i hemmet. Exempel på sådana är slipmaskin, borrmaskin och motorsåg. Om detta skulle behövas för ditt uppdrag kan sådan utrustning hyras av oss.

Hur du går till väga för att hyra en snickare hos Veteranpoolen Gävle:

Fyll gärna i vår enkät för intresseanmälan eller ring till vårt kontor i Gävle på 026-10 14 10 under öppettid (9-16 vardagar) och 020-35 03 55 under annan tid. Beskriv uppdraget för oss, så söker vi i vår pool för att hitta passande personal för just ditt ärende. När vi hittat rätt person för jobbet kommer veteranen att kontakta dig för att ni tillsammans ska kunna prata om vad som behöver göras. Därefter får du en offert för uppdraget.

Våra snickarveteraner gör sitt jobb entusiastiskt. De arbetar inte för att de måste göra det, utan för att de kan och vill. Hos oss får veteranerna själva välja vilka uppdrag de vill ta sig an. De är allesammans ålders- eller avtalspensionärer, med rutin och skicklighet som de gärna delar med sig av!

Du kan anlita våra snickartjänster i områdena: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN