Trädbeskärning i Gävle

Vem önskar inte ha en grönskande tomt med vackert växande träd som dessutom ger härlig frukt under säsong? Veteranpoolen kan hjälpa dig med din trädgård och se till att dina träd mår prima året om. Vår bemanningspool inom trädbeskärning i Gävle består av både erfarna yrkesmän och duktiga veteraner som mer än gärna ställer upp för våra kunder. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS-metoden ger friska och vackra träd

När vi beskär träden på din tomt utgår vi från den svenska JAS-metoden som innebär att beskärningen lämpligt sker i slutet av sommarhalvåret. Det medför att träden blir ompysslade precis innan de tar sin vilopaus för att sedan blomma ut igen nästa säsong. Då hinner man även upptäcka om träden eventuellt har någon ohyra man bör behandla, något våra veteraner och yrkesmän också kan utföra om så önskas.

RUT-avdrag för trädbeskärning

Sedan augusti i år kan du få RUT-avdrag när du köper trädbeskärning. Detta betyder att du får en skattereduktion, och det blir billigare för dig som kund. När träden väl är beskurna och redo att gå till sömns återstår bara avfallet som lämnas på tomten. Vill man själv inte ta sig an det kan man låta vår personal sköta även bortförsel av avfallet. Tänk dock på att just den biten till skillnad från själva beskärningsmomentet inte är RUT-avdragsgiltigt. Redan vid bokningstillfället vill vi veta om du önskar göra avdrag enligt RUT.

Vill du beställa trädbeskärning i Gävle via Veteranpoolen?

Använd dig då av vårt intresseanmälan som du hittar direkt på hemsidan, fyll i fälten och skicka in. Vi ser sedan till att noggrant gå igenom din förfrågan innan vi kontaktar dig för närmare information gällande uppdraget. Tanken är att allting ska gå snabbt och smidigt från det att du lämnar oss en intresseanmälan till det att en veteran eller yrkesman står redo att ta sig an kundens uppdrag.

I samband med din förfrågan är det viktigt att du informerar oss om uppdraget i sin helhet men även gärna lite detaljer som exempelvis antal träd det rör sig om eller tomtens utseende som sådant. Ju mer vi vet, desto lättare kan vi hitta en lämplig person att utföra jobbet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN