Städning i Gävle

Vill du anlita någon för att ta hand om städningen av hemmet? Kontakta då oss på Veteranpoolen! Våra veteraner har mångårig erfarenhet av städning och vet hur de får ditt hem skinande rent. Det är vanligtvis alltid samma person som kommer och städar så att du kan vara säker på ett väl utfört arbete. Vi kan såklart utforma vårt arbete så att det passar dina specifika önskemål och behov.

I vår städning ingår normalt:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Våttorka golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, lampor, hyllor och annat.
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror
  • Torka av köksskåp och vitvaror

Är du i behov av fönsterputsning kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig även med detta. Du kan boka den tjänsten separat.

Såhär går du tillväga för att beställa städhjälp:

Ring 026-10 14 10 så når du oss på Gävlekontoret. Våra öppettider är 9-16 måndag till fredag. När vi inte har öppet kan du istället ringa 020-35 03 55. Du kan också fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida så hör vi av oss så fort vi kan.

Städningen tar olika lång tid i olika hem, bland annat beroende på ditt hems storlek. När den första städningen är klar vet vi därför närmare hur lång tid det tar att städa hemma hos just dig.

Våra veteraner städar med passion för att de tycker om det och har möjlighet, inte för att de måste jobba. Hos Veteranpoolen arbetar man flexibelt och tar de uppdrag man själv tycker verkar intressanta. Våra veteraner är alla ålderspensionärer eller avtalspensionärer. De gläds över att deras kunskap behövs och att de får syssla med sådant de tycker om. Våra städveteraner har städat många hem och samlat på sig hur många knep som helst, vilka du kan dra nytta av!

Våra städtjänster finns tillgängliga i områdena: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN