Gräsklippning i Göteborg Centrum

Doften av nyklippt gräs, solens strålar som väcker vårens krokusar och höstens skörd från fruktträd och trädgårdsland. En prunkande trädgård med färgstarka blommor och vältrimmad gräsmatta är drömmen för många. Tyvärr är det svårt att hinna med saker som gräsklippning och trädgårdsarbete så ofta som det borde tas omhand. Veteranpoolen i Göteborg Centrum erbjuder flexibla löpande upplägg, men kan även utföra punktinsatser som omedelbart lyfter din utemiljö. De flesta av våra trädgårdstjänster får du dessutom göra skattereduktion, eller så kallat rut-avdrag, på. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Här är några exempel på arbeten vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräsmattor, buskar och häckar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och köra bort höstlöv
  • Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  • Vår- eller höststädning

Så här gör du för att beställa gräsklippning eller andra trädgårdstjänster genom Veteranpoolen:

Du börjar med att fylla i enkäten för intresseanmälan som finns på vår hemsida så kontaktar vi dig. Du kan också ringa direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta lite om det uppdrag du vill få utfört, exempelvis hur stor gräsyta som ska klippas eller hur många rabatter du vill ha rensade. Våra veteraner använder i första hand de trädgårdsredskap du redan har. Kontrollera gärna att du har en fungerande gräsklippare om du bokar gräsklippning. Behöver du köpa in eller hyra verktyg hjälper vi dig gärna med detta.

Våra veteraner arbetar med stor entusiasm för att de vill och kan. De har lång erfarenhet av trädgårdsarbeten och besitter därmed värdefull kunskap. Hos Veteranpoolen arbetar alla medarbetare på sina egna villkor. De får var och en välja själva vilka uppdrag de vill ta sig an. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och har därmed den kompetens som krävs för ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN