Trädbeskärning i Göteborg Centrum

Är du på jakt efter kunnig trädgårdspersonal som kan hjälpa dig att beskära träden ute på tomten? Då har du helt klart hittat rätt – Veteranpoolen fixar det åt dig på bästa möjliga sätt. Våra duktiga veteraner har lång erfarenhet och kan hjälpa kunder med trädbeskärning i Göteborg Centrum och Långedrag. Kontakta oss redan idag – du kommer inte bli besviken! Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Vi använder JAS-metoden

Vi använder oss av den rekommenderade beskärningsmetoden JAS för att dina träd ska må så bra som möjligt. Den här metoden innebär att träden beskärs efter sommarperioden, och i vissa fall i samband med höstens intåg, för att inte påverka dess växtlighet under blomning. På så sätt får träden sin viktiga skötsel precis innan årets kallare period tar vid och kan därför vila lugnt inför nästa säsong.

Komplett tjänst

Veteranpoolen är måna om dig som kund och vill att du ska känna dig trygg i att anlita oss. Därför erbjuder vi alltid en komplett tjänst, vilket exempelvis kan innebära att våra kunniga veteraner upptäcker ohyra på något av dina träd och rekommenderar lämplig behandling. Det kan också handla om andra utföranden som att föra bort avfallet från trädbeskärningen, vilket många gånger kan vara något som blir ogjort om man inte får någon annan att fixa det.

RUT-avdrag

När du beställer trädbeskärning i Göteborg Centrum  har du möjlighet att göra avdrag för den köpta tjänsten. Detta är en giltig kategori när det kommer till RUT-avdrag, se dock till att informera oss på Veteranpoolen i förväg om att du önskar göra avdrag. För att undvika missförstånd är det viktigt att påpeka att det enbart är själva trädbeskärningens utförandemoment som är avdragsgiltigt, bortförsel av avfallet ingår tyvärr inte i RUT-avdraget.

Beställ trädbeskärning i Göteborg

Vi har gjort det enkelt för dig genom att låta formuläret här på sidan fungera som intresseanmälan, vilken skickas in direkt till oss. När vi mottagit din förfrågan hör vi av oss till dig för att tala närmare kring jobbet.

Kom ihåg att ge oss detaljer kring uppdraget så att vi på bästa sätt kan matcha vår veteranpool med dina behov och önskemål.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN