Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Halmstad/Laholm

Är du fastighetsägare i Halmstad med omnejd eller ansvarig för en bostadsrättsförening och behöver hjälp med att sköta fastigheten?
Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen. Vi hjälper fastighetsägare runt om i landet med deras fastighetsunderhåll, både med löpande och tillfälliga insatser.
Vi hjälper dig gärna med just ditt fastighetsunderhåll. Våra professionella veteraner har arbetat med fastighetsskötsel i många år, eller fått relevanta kunskaper och färdigheter genom likartade arbetsuppgifter. Vi kan även hjälpa till under sommarmånaderna med semestervikarier eller kanske vid ett större renoveringsarbete. Oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet, vid tillfälligt behov eller kontinuerligt, så finns vi där för dig. Våra veteraner har olika kompetenser som kan matchas med just dina behov av fastighetsservice. När du anlitar oss kan du lita på att vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

Våra fastighetsskötare kan bland annat göra detta:

  •  Städa soprum och tvättstuga
  •  Skotta snö
  •  Hålla ordning i trapphus och cykelrum
  •  Byta lampor
  •  Klippa gräs
  •  Rensa rabatter
  •  Kratta grusgångar

Så här gör du för att beställa fastighetsskötsel av oss:
Ring oss på Veteranpoolens kontor i Halmstad på telefonnumer 035-10 18 50, och beskriv ditt uppdrag. Det går också bra att fylla i formuläret längst ner på den här sidan.
När vi har fått ditt uppdrag matchar vi dina önskemål och behov mot veteranerna som erbjuder fastighetsservice i vår pool. Då god lokalkännedom effektiviserar vårt arbete ser vi till att det är samma person som kommer till din fastighet varje gång om du har beställt löpande tillsyn.

Våra veteraner utför fastighetsservice i Halmstad, Laholm och Båstad.

Vi använder oss i första hand av de redskap och verktyg som du som fastighetsägare ställer till vårt förfogande när vi arbetar i din fastighet. Det kan vara material för städning, trädgårdsskötsel och småreparationer och justeringar.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via oss i Veteranpoolen är samtliga pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan, med den skillnaden att de numera själva disponerar över sin tid. Våra veteraner väljer ut sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. Det betyder att du alltid får motiverad, erfaren och pålitlig service när du beställer tjänster genom Veteranpoolen.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN