Veteranpoolen Halmstad/Laholm

Vi servar följande kommuner
 • Halmstad, ring 035-10 18 50
 • Laholm, ring: 0430-77 99 97
Adress :
Spikgatan 37, 302 44, Halmstad
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

Under vecka 27 – 30 (4-29 juli) så har vi öppet:
mån – tors kl 9-14
fre kl 9-12

Kontaktpersoner
Rebecca Diedrichs
Rebecca Diedrichs
Kjell Severinsson
Kjell Severinsson
Pär Wennersten
Pär Wennersten
Lediga jobb
 • Vi söker en schemaläggnings administratör

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som schemaläggnings administratör med erfarenhet av att lägga schema inom skolans värld. Önskvärt är erfarenhet av Nova och/eller Skola24, men det viktigaste är erfarenhet av schemaläggning.

  För att du ska trivas på detta uppdrag ser vi att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. 

  Omfattning/start: Omgående start samt avslut när höstens scheman är klara. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse eller tips någon du känner, så hör vi av oss och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen! 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker en snickare

  Vi söker dig som är pensionär och vill jobba extra i vårt populära hantverksteam! Du kommer arbeta i team med andra erfarna hantverkare och hjälper både våra privat- och företagskunder med olika typer av hantverksuppdrag.

  Vi söker både dig som är utbildad snickare och även dig som har goda erfarenheter av olika snickararbeten. Vill du ingå i ett härligt och socialt gäng som har roligt på jobbet ska skicka in en intresseanmälan.

  Hos oss väljer du själv i vilken omfattning du vill jobba, du är självklart försäkrad och får lön som sätter guldkant på vardagen.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse så ringer vi dig!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 52 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker erfarna målare

   

  Nu söker vi dig som är pensionär och vill jobba extra i vårt populära målarteam! Du kommer arbeta i team med andra erfarna hantverkare och hjälper både våra privat- och företagskunder med olika typer av målnings- och tapetseringsarbeten.

  Vi ser att du tidigare har arbetat som målare och att du kan beräkna tid på uppdrag men inget krav.

  Hos oss väljer du själv i vilken omfattning du vill jobba, du är självklart försäkrad och får lön som sätter guldkant på vardagen.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 52 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse så ringer vi dig!

  Anmäl intresse
 • Vi söker fler elektriker

  Uppdrag
  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag börjar kontakta oss. Vi utför bland annat uppdrag inom altanbygge, ombyggnationer, renovering, målning, murning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus.

  Nu söker vi fler certifierade elektriker som vill bli en del av vårt härliga team. Vi söker flera elektriker med olika profiler.

  Vi söker bland annat:

  • Installationselektriker
  • Industrielektriker
  • Lärare in el för vuxenutbildning

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  Du bör vara certifierad elektriker och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Du uppskattar ordning och reda och mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna.

  Vi får in uppdrag från så väl privat- som företagskunder. Hos oss väljer man själv när och hur mycket man vill jobba. Vi ser att du tycker om att arbeta med kollegor samt att du har kunden i fokus för bästa kundservice.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 8 000 anställda. Vi finns på ca 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Omfattning/start: Du får i den här tjänsten möjlighet att jobba precis så mycket du vill! Önskat startdatum så snart som möjligt.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 52 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Halmstad/Laholm
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan