Veteranpoolen Halmstad/Laholm

Vi servar följande kommuner
 • Halmstad, ring 035-10 18 50
 • Laholm, ring: 0430-77 99 97
Adress :
Spikgatan 37, 302 44, Halmstad
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Rebecca Diedrichs
Rebecca Diedrichs
Kjell Severinsson
Kjell Severinsson
Pär Wennersten
Pär Wennersten
Lediga jobb
 • C- & CE-chaufförer till ett lokalt familjeföretag!

  Som chaufför hos vår kund erbjuds du varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag. Du kommer vara en viktig tillgång tillsammans med dina kollegor. I detta uppdrag kommer du köra lastbil med och utan släp och transportera olika typer av anläggningsmaterial så som jord, grus etc.

  Vår kund, som är ett lokalt familjeföretag, verkar i återvinningsbranschen och har ett 30-tal medarbetare. De har entreprenadverksamheten med bandschaktare, dumper, grävmaskiner och åkeri med tippbilar, containerbilar, liftdumper och kranbilar. 

  För att trivas och göra ett bra jobb är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att arbeta i tillsammans med andra. Med din erfarenhet kommer du snabbt in i arbetet och bidrar till ett väl utfört jobb. Krav för uppdraget är att du har C- eller CE körkort. Giltigt YKB är meriterande men har du utgånget YKB erbjuds möjlighet att förnya detta. 

  Omfattning/Start: Uppdragsstart i mitten på April. Arbetstider är dagtid och utförs i Halmstad. Omfattningen på uppdraget varierar efter behov. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Halmstad/Laholm
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstäd
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan