Målare i Halmstad/Laholm

Om du behöver hjälp med måleriarbeten kan du med fördel vända dig till oss på Veteranpoolen i Halmstad. Vi kan se till att du får precis den person du behöver för ditt måleriarbete. Vi har ett antal yrkeskunnig och professionella målare som gärna ställer upp för dig. Om det är ett litet jobb eller stort spelar ingen roll, vi har rätt person som svarar mot dina behov. Vi sätter en ära i att vara flexibla och lättillgängliga, därför kan vi ofta anlitas med kort varsel.

Några exempel på målningsarbeten vi kan hjälpa dig med:

  •  Listverk
  •  Dörrar och fönster
  • Staket
  • Köksinredning
  • Innerväggar, golv och tak
  •  Fasad och ytterväggar

För att gott slutresultat är förarbetet viktigt. Vi hjälper dig med allt – spackling, slipning samt att täcka golv och lister innan målningen startar.

När vi arbetar hos dig använder vi oss av de verktyg och det material som du tillhandahåller på plats. Våra kunniga snickare hjälper även gärna till med färgval och andra råd för att arbetet ska bli bra utfört, vid förfrågan på förhand.

Så här anlitar du en målare från Veteranpoolen i Halmstad:
Ring oss på lokalkontoret på telefonnummer 035-10 18 50, eller fyll i kontaktformuläret som du hittar här på vår hemsida.Vi matchar sedan det jobb du vill ha utfört mot en lämplig veteran i vår resurspool.Du blir sedan kontaktad av denne och ni går tillsammans igenom uppdraget. Baserat på er planering utformar vi en offert som vi skickar till dig för ditt godkännande. När du har accepterat denna kan arbetet börja närhelst du önskar.

Våra målare från Veteranpoolen i Halmstad målar även i Båstad och Laholm.

Bra att veta:
Måleriarbete på hög höjd är en riskfaktor så om ditt måleriarbete ska ske högt upp är det bra att ha en byggställning som gör att arbetet kan utföras på ett säkert sätt. En lämplig byggställning kan du hyra av oss på Veteranpoolen.

Veteranpoolens målare har varit yrkesverksamma i många år och är nu pensionerade med en vilja att fortsätta att arbeta. De har en bred erfarenhet av måleriarbeten och disponerar själva över sin tid och väljer de projekt de åtar sig. Det betyder att du av oss alltid får motiverad och erfaren arbetskraft som tar sig an ditt projekt med stort engagemang.

Tänk på: att våra veteraner inte utför jobb från stege på grund av risken för fallolyckor. Så om den yta du vill att vi ska måla inte kan nås med hjälp av trappstege kan du behöva hyra en målarställning. Vi hjälper dig gärna med det. Fråga oss om du är osäker på vad som behövs.


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN