Trädbeskärning i Halmstad/Laholm

Veteranpoolens skickliga yrkesmän och pålitliga veteraner hjälper dig mer än gärna med din trädgård för att skapa välmående och grönska bland växter och träd. Är det trädbeskärning du behöver hjälp med kan vår duktiga personal hjälpa dig att få dina träd vackert ståtliga och rika på frukt. Du som vill beställa trädbeskärning via Veteranpoolen i Halmstad och dess omnejd kan enkelt kontakta oss via hemsidan eller höra av sig direkt till det lokala kontoret. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS-metoden – det bästa alternativet

Vi har valt att använda JAS-metoden när vi utför trädbeskärning då den är fördelaktig och gynnsam på flera plan. Träden blir ompysslade efter blomningssäsongen, lagom till att de kallare perioderna tar an i slutet av sommaren, vilket innebär att träden går till vila i bästa skick. Det innebär även att vår kunniga trädgårdspersonal hinner upptäcka eventuell ohyra på träden i tid och även åtgärda detta om behov och önskemål finns från kunden.

Vill du som kund även ha hjälp att få bort avfallet efter träden från din tomt kan vår personal även bistå med detta. Själva beskärningsmomentet av träden är sedan augusti i år berättigat RUT-avdrag enligt svensk lag, vilket du självklart ska utnyttja om du så önskar. Tyvärr kan du inte göra avdrag för bortforslingen. Väljer du att göra avdrag för sin köpta trädgårdstjänst hos oss är det viktigt att du informerar oss om detta i samband med att beställningen görs.

Vill du veta mer om trädbeskärning i Halmstad?

Då kan du smidigt fylla i intresseanmälan här direkt på vår hemsida och skicka in det till oss. Det går även bra att ringa in till Veteranpoolen i Halmstad om du så föredrar. Vill du beställa någon av våra tjänster går vi först och främst igenom din förfrågan för att sedan matcha dina krav och önskemål med våra veteraner. Det är bra om du nämner detaljer om uppdraget för oss så att vi enklare kan hitta rätt veteran eller yrkesman. Några exempel är att du förklarar tomtens utseende eller ger oss närmare information om hur många och vilken typ av träd som behöver bli beskurna.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN