Gräsklippning i Halmstad/Laholm

Vill du ha hjälp med gräsklippning eller annat trädgårdsarbete i Halmstad? Då kan du kontakta Veteranpoolen, vi hjälper dig gärna genom att hitta en lämplig trädgårdsmästare som passar just dina behov. Våra veteraner besitter ett stort kunnande inom trädgårdsskötsel, både genom professionell yrkesvana och lång erfarenhet genom eget intresse. På Veteranpoolen sätter vi en ära i att vara flexibla, därför är våra tjänster också det. Vi anpassar alltid uppdragen efter dina behov och önskemål, både beträffande sysslor och längd. Vi kan dessutom ofta anlitas med kortare varsel.Anlitar du en trädgårdsmästare genom oss kan du vara säker på att denne har rätt kompetens för just det arbete som skall utföras hos dig. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Dessa arbeten kan vi utföra i din trädgård:

  •  Räfsa löv och transportera bort trädgårdsavfall
  •  Kratta grusgångar
  •  Klippa gräs
  •  Rensa rabatter och planteringar
  •  Klippa buskar och häckar
  • Ställa i ordning inför höst och vår

När vi arbetar i din trädgård använder vi oss av de verktyg och det material som du har på plats. Det kan därför vara en god idé att du ser över ditt sortiment innan vårt första besök.
Behöver du hjälp med att köpa något särskilt eller vill ha råd, så hjälper vi dig gärna vid förfrågan.
Större och mer avancerade, eldrivna verktyg kan hyras genom oss vid behov.

Du beställer trädgårdsarbete av Veteranpoolen så här:
Ring till oss på kontoret i Halmstad, på telefonnummer 035-10 18 50, så kan vi berätta mer.Du kan även fylla i webbformuläret längst ner på hemsidan. Berätta för oss vad du vill ha utfört, hur stor din gräsmatta är eller om ni har några särskilda behov och önskemål.
Vi tar fram en passande veteran till just ditt uppdrag. Du får ett kostnadsförslag från oss och sedan kan arbetet börja.

Vi utför trädgårdsarbete i Halmstad, Båstad och Laholm.

Veteranerna i Veteranpoolen är alla pensionärer med lång yrkesvana och samlad kunskap att erbjuda genom sina tjänster. Hos Veteranpoolen disponerar de över sin egen tid och väljer själva sina uppdrag. Därför får du alltid motiverad och pålitlig service från oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN