Snickare i Halmstad/Laholm

Letar du efter en kompetent snickare till ditt byggprojekt i Halmstad?
Hos Veteranpoolen får du hjälp med att hitta en erfaren och skicklig snickare. Våra snickare som servar Halmstad, Båstad och Laholm är både yrkessnickare med ett långt arbetsliv bakom sig och andra händiga som innehar likvärdig kompetens från angränsande yrkesområden.
De har även stor kunskap vad gäller materialval och vet var du hittar det du behöver om du behöver hjälp med inköp.

Våra snickare kan hjälpa till med både stora och små projekt, och kan oftast anlitas med kort varsel. När du anlitar en snickare från Veteranpoolen får du alltid en kompetens som matchar just dina behov. Vi kan göra det mesta.

Detta är exempel på vad en  snickare från Veteranpoolen kan hjälpa till med:

  • Bygga garage och uthus
  • Sätta upp och riva ned innervägg
  •  Byta köksinredning
  • Sätta in fönster och dörrar
  • Snickra upp lister
  • Bygga altan

Våra snickare står för arbetsinsatsen och du för de verktyg som behövs för just det jobbet. Krävs specialverktyg som du inte har kan du hyra sådana genom oss. Till exempel slagborr och slipmaskin. Vi kan också vara behjälpliga med vår expertis vid planering och ritningskonstruktion.

Så här gör du för att anlita en snickare genom Veteranpoolen:
Ring oss på kontoret i Halmstad eller fyll i formuläret nederst på den här sidan. Vi ser till att hitta en snickare som passar din uppdragsbeskrivning. Veteransnickaren som vi befunnit lämplig kontaktar  sedan dig och ni planerar arbetet tillsammans. Efter detta skickar vi en offert till dig för godkännande. Om det ser bra ut accepterar du offerten och snickaren kan börja jobba.

Veteranpoolens snickare
Snickarna i Veteranpoolen bestämmer själva vilka uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. Veteransnickarna är pensionärer och styr därför över sin egen tid och väljer hur mycket de vill arbeta för oss. Det innebär att när du anlitar en tjänst genom oss så kan du vara säker på att få engagerad och kunnig service!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN