Städning i Halmstad/Laholm

Behöver du hjälp med städning i Halmstad? Då är du välkommen att ta kontakt med oss på Veteranpoolen. Vår arbetsstyrka utgör av kunniga och kompetenta veteraner från flera olika yrkeskategorier. Våra veteranstädare har ett långt yrkesliv bakom sig och kan det här med professionell städning. När du anlitar en veteranstädare från oss för återkommande uppdrag så kommer samma person hem till dig och städar varje gång, för din bekvämlighets skull.
Vi tar oss an både små och stora uppdrag, kontinuerliga och tillfälliga, och anpassar givetvis våra tjänster efter dina unika behov när vi städar hos dig.

 

Detta gör vi normalt under våra veckostädningar:

  •  Dammsuger mattor och golv
  •  Våttorkar alla golv
  •  Dammar hyllor och möbler
  •  Rengör vitvaror och köksluckor
  •  Tömmer papperskorgar
  •  Putsar speglar
  • Städar toalett- och duschutrymmen

Önskar du beställa fönsterputs så går det bra att göra detta separat.

Så här går det till att beställa städtjänst från Veteranpoolen i Halmstad:
Om du vill anlita vår städtjänst kan du ringa till vårt kontor i Halmstad på telefonnummer 035-10 18 50, eller scrolla längst ner på sidan till intresseformuläret och fylla i det. Berätta om uppdraget och beskriv dina behov och önskemål.Vi kommer då att söka i våra resurser efter en veteranstädare vars kompetens och tillgänglighet passar ditt uppdrag. Veteranen hör sedan av sig till dig och bekräftar att vi kommer och städar.

Vi står för arbetet och du som kund står för städmaterialet. Det är bra om du har en väl fungerande dammsugare och annat relevant städmaterial och rengöringsmedel som krävs för arbetet. Behöver du hjälp med att skaffa städmaterial kan vi hjälpa till vid förfrågan på förhand.

Efter att vi har utfört ett första städuppdrag hos dig kan vi bedöma tidsåtgången för återkommande städning om så önskas.

Vi städar i Halmstad, Laholm och Båstad.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla ålders- eller avtalspensionärer med lång erfarenhet från tidigare yrkesliv och verksamheter. De har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster även efter pensioneringen för att de vill och kan. När du anlitar tjänster från oss på Veteranpoolen kan du vara säker på att alltid få engagerad och motiverad service av en veteran som valt ut just ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN