Fönsterputs i Halmstad/Laholm

Behöver du hjälp med att putsa dina fönster i Halmstad?
Kontakta oss på Veteranpoolen. Våra tjänster utförs av erfarna och skickliga veteraner som med stor kunskap och effektivitet gör dina fönster rena. Veteranerna som arbetar för oss har alltid relevant kompetens nödvändig för just ditt uppdrag. Många har lång erfarenhet av ett yrke som fönsterputsare, andra har kunskaper på området genom att ha utfört liknande arbetsuppgifter.

Våra veteraner använder den utrustning för putsning som du tillhandahåller i hemmet. Det är alltså en god idé att du går igenom ditt utbud redan innan vi kommer på besök.
Om du saknar redskap och rengöringsmedel hjälper vi dig gärna med inköpen vid förfrågan på förhand. Vi har även viss, mer avancerad, utrustning som kan hyras genom oss på Veteranpoolen.

Vill du effektivisera vårt arbete kan du själv ta ned gardinerna och plocka bort eventuella blomkrukor och prydnadssaker från fönsterbrädorna innan vi kommer hem till dig. Vi kan givetvis även göra detta åt dig.

Så här beställer du fönsterputs från Veteranpoolen i Halmstad:
Ring till oss på vårt lokalkontor, telefonnummer 035-10 18 50, eller fyll i intresseanmälan längst ner på hemsidan, så återkommer vi till dig.
Berätta för oss om ditt uppdrag. Hur många fönster du vill ha putsade; hur stora de är och om fönstren går att vända. Berätta även om det är två- eller treglasfönster.

Om du har fönster som är svåra att nå vill vi gärna veta det på förhand. På grund av säkerhetsrisken arbetar vi inte på högre höjder än en trappstege kan nå.

Vi erbjuder fönsterputs på följande orter: Halmstad, Laholm och Båstad.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är samtliga pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De är flitigt anlitade för sin kompetens och erfarenhet och väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig. Det innebär att du alltid får noggrann och pålitlig service av oss på Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN