Hemservice i Halmstad/Laholm

Anlita Veteranpoolens hemservice åt er äldre anhörige. När släktingar och närstående blir äldre behöver de oftast mer hjälp och stöd i hem och vardagsliv. Sysslor som förr var enkelt avklarade kan för en äldre person plötsligt bli alltför påfrestande, och en resa till apoteket eller vårdcentralen kan kännas obehaglig.
När ni som familj känner att ni inte kan finnas till för er äldre släkting så ofta som ni vill, finns Veteranpoolen där för er. Vår tjänst ”äldre hjälper äldre” syftar till att ge en behovsinriktad hemservice och stöd till äldre, speciellt anpassad efter varje klients individuella önskemål och behov. De veteraner som arbetar med vår hemservice är trygga i sin yrkesroll med den erfarenhet och kunskap som de själva har samlat på sig under livet. Många äldre upplever också att våra veteraner känns extra pålitliga och trivsamma att anlita tack vare närheten i ålder. Veteranpoolens hemservice kan ofta anlitas med kort varsel när kontakt väl etablerats, och när uppdrag är avslutade behöver veteranerna sällan stressa vidare, vilket bidrar till en trygg stämning.

Det här kan Veteranpoolens hemservice hjälpa dig med:

  • Hushållsarbete, städa, tvätta och laga lunch till exempel
  • Ledsaga, till mataffär, apotek eller läkarbesök
  • Praktiskt arbete runt hemmet, som att byta glödlampor eller skotta snö
  • Aktivera socialt och fysiskt, genom promenader eller små utflykter

Så här anlitar ni vår hemservice i Halmstad
Ring till Veteranpoolens lokalkontor på telefonnummer 035-10 18 50, och beskriv uppdraget. Vi vill gärna veta mer om er anhörige – ålder, intressen och speciella behov. Du kan också fylla i formuläret längst ner på denna sida.
Vi matchar sedan ert uppdrag med de resurser vi har inom vår hemservice för att hitta precis rätt kompetens. Vi värdesätter saker som tillgänglighet och närhet till hemmet, så att vår veteran vid kontinuerligt uppdrag aldrig finns långt borta vid kort varsel.

Då vi även prioriterar personkemi och ömsesidig trivsel väljer vi alltid ut ett par kandidater som er familj och er anhörige får träffa innan ni bestämmer er. Det är sedan samme person som kommer varje gång vid återkommande uppdrag, för er familjs bekvämlighet.
Alla våra veteraner bär med sig en legitimation som vi utfärdar. Detta är en identitetshandling som styrker deras kompetens och fungerar som en kvalitetssäkring för er som familj.

Många äldre och deras familjemedlemmr upplever att den tid de får tillsammans blir mer kvalitativ och lämnar utrymme för umgänge när Veteranpoolens hemservice finns med i bilden. Med vårt stöd i den äldres hem behöver inte de nödvändiga hushållssysslorna eller ärendena komma i vägen för er kvalitetstid tillsammans. Vi finns där för er anhörige vid allt ifrån matinköp till gräsklippning och skjuts till läkaren.

Veteranerna som arbetar för oss är samtliga pensionärer som har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. Våra veteraner väljer själva sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, detta innebär att ni i familjen kan lita på att er äldre anhörige får motiverad och engagerad hemservice när den kommer från oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN