Gräsklippning i Hälsingland

Veteranpoolen utför gräsklippning i hela Hälsingland! Behöver ni hjälp med gräsklippning eller andra typer av trädgårdstjänster får ni gärna kontakta oss. Våra veteraner kommer från olika bakgrunder men gemensamt för dem alla är att de är hängivna trädgårdsentusiaster med mycket kunskap och mycket lång erfarenhet av trädgårdsskötsel. Ni kan med trygghet lämna över era trädgårdar i deras händer. De kommer att sköta om dem på bästa sätt och ni slipper att oroa er över att hinna med trädgårdsarbetet på egen hand.

Våra tjänster

Vi på Veteranpoolen försöker alltid anpassa våra tjänster efter våra kunders individuella behov, men vi utgår ändå från ett basutbud för att visa vilka tjänster vi kan utföra. Våra veteraner kan hjälpa till med det allra mesta. Gräsklippning är naturligtvis en del av utbudet men vi kan som sagt även hjälpa till med andra saker i trädgården. Våra veteraner kan beskära buskar och träd, klippa häckar och trimma gräset runt buskar och rabatter. Vi åtar oss även att arbeta med själva rabatterna, ogräsbekämpning, plantering och ansning är alla tjänster som vi utför. Andra tjänster inkluderar bland annat räfsning och bortforsling av löv och annat trädgårdsavfall. Det är arbetets omfång, ytorna det avser och tidsåtgången som avgör hur uppdragets pris. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Beställ gräsklippning via Veteranpoolen så här

Om ni upplever att ni behöver hjälp med trädgårdsarbetet så kontakta oss på Veteranpoolen via telefon på 0650-48 50 40, maila oss på hudiksvall@veteranpoolen.se eller fyll i kontaktformuläret här på sidan. Beskriv det arbete du vill ha utfört så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN