Trädbeskärning i Hälsingland

När du är i behov av trädbeskärning är det en bra idé att anlita oss på Veteranpoolen Hudiksvall. Du är varmt välkommen att dra nytta av våra tjänster och det spelar ingen roll om du bor i Glada Hudik eller i exempelvis Iggesund, Delsbo eller Sörforsa. Hos Veteranpoolen Hudiksvall har vi tillgång till såväl veteraner som tidigare har varit verksamma i branschen eller som på andra vägar har skaffat sig en gedigen erfarenhet av trädgårdsskötsel. Om du vill ha vackra träd som fortsätter att ge dig fin frukt är trädbeskärning ett måste. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Trädbeskärning enligt JAS-metoden

På Veteranpoolen Hudiksvall använder vi oss av JAS-metoden, vilket innebär att träd bäst ska beskäras under juli, augusti och september. Vårvintern har länge ansetts som den bästa tiden för trädbeskärning, men det är något som har motbevisats av både forskning och erfarenhet. Anledningarna till att JAS-månaderna är bättre är flera. Den viktigaste är att träden har en bättre återhämtning och därför är risken liten för att såren inte ska läka. Något som också spelar en stor roll är att det är lättare att se angrepp av bladlöss och annan ohyra på sommaren. Det gör att vi kan beskära angripna grenar i tid eller sätta in annan behandling.

Boka trädbeskärning i Hudiksvall

Om du vill kontakta oss om trädbeskärning kan du fylla i intresseanmälan här på hemsidan, men det går även bra att du ringer till kontoret i Hudiksvall.

Saker vi behöver få information om är hur många träd arbetet gäller samt även vilken sort de är. När vi har informationen vi behöver kan vi matcha ihop dig med en passande veteran som därefter tar kontakt med dig. För att du ska bli nöjd bestämmer ni tillsammans en tid då det passar bäst att uppdraget genomförs. Samtidigt som ni bestämmer en tid är det även bra om du berättar ifall du har egna verktyg eller om veteranen ska ta med sig egna.

RUT-avdrag för trädbeskärning

För att din service ska bli bästa möjliga hjälper vi dig också om du vill använda dig av RUT-avdrag, eftersom det från och med augusti 2016 även omfattar trädbeskärning. Dessvärre går det inte att göra något RUT-avdrag på bortforsling av avfall, men vi utför självklart ändå det jobbet åt dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN