Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Helsingborg

Äger du en större fastighet i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv, eller ansvarar du för en bostadsrättsförening kanske du behöver hjälp med fastighetsservice.
Veteranpoolen hjälper många fastighetsägare i hela landet med löpande fastighetsunderhåll.
Våra veteraner erbjuder dig erfaren och kunnig service av din fastighet i Helsingborg.
De har alla ett långt arbetsliv bakom sig och har samlat på sig värdefull kunskap och nyttiga erfarenheter.
När du anlitar oss vet du att du alltid får pålitlig service utförd av veteraner som är trygga i sin yrkesroll.
Vi kan även hjälpa dig tillfälligt, under sommarmånadernas höga arbetsbelastning, och ofta också med kort varsel, då ordinarie personal blir sjuk eller plötsligt franvarande.

Veteranpoolens fastighetsskötare gör bland annat detta:

  •  Sköter trädgården, sopar gårdsplanen, klipper gräs och rensar i rabatter
  •  Skottar snö
  •  Städar trapphus
  •  Servar tvätt- och soprum
  •  Byter glödlampor och utför lättare hantverk

Så här beställer du fastighetsskötsel av Veteranpoolen:

Ring och prata med oss på kontoret i Helsingborg  på telefonnummer 042-24 48 20, och berätta om vilket uppdrag du vill ha utfört. Du kan även fylla i det intresseformulär som du finner längst ned på hemsidan. När vi har fått ditt uppdrag söker vi efter en fastighetsskötare med lämplig kompetens i vår pool.

Om det är ett löpande uppdrag som du vill ha utfört ser vi till att det är samma person som kommer varje gång och som med tiden har fått en god lokalkännedom vilket innebär ett gott resultat.

Om det behövs redskap för arbeten på din fastighet använder våra veteraner i första hand de som du som fastighetsägare tillhandahåller. Det kan gälla städmaterial samt handverktyg som behövs för enklare justeringar.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är alla pensionärer som valt att arbeta vidare för att de vill och kan. Veteranpoolen värdesätter den sortens yrkesskicklighet och pålitlighet som erhålls genom lång erfarenhet och stor kunskap, därför är vi glada att kunna förmedla detta genom våra kompetenta resurser.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN