Välkommen till Veteranpoolen i Helsingborg

Önskar du mer tid för det du brinner för och mindre tid för tråkiga vardagssysslor? Veteranpoolen i Helsingborg står redo att vara din lösning.

Våra kunniga veteraner hjälper dig med allt från trädgårdsarbete till enklare hantverk, småfix och städning. Vi erbjuder även ledsagning och omsorgstjänster. Med RUT- och ROT-avdraget blir det mycket prisvärt.

Låt oss sköta det praktiska, så att du kan ägna dig åt livets andra glädjeämnen.

Kontakta oss

Telefon

042-24 48 20 visa numret

helsingborg@veteranpoolen.se

Vi söker fler pensionärer

Är du pensionerad och på jakt efter något nytt? Vi söker efter dig som är är intresserad av att kombinera jobb och pension, utan att känna dig bunden.

Vi erbjuder sociala och flexibla deltidsjobb inom trädgårdsarbete, måleri, snickeri, småfix, städning, omsorg och ledsagning. Dessutom har vi attraktiva bemanningsuppdrag på företag som ivrigt väntar på just din kompetens. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och vilka uppdrag du vill utföra.

Så oavsett vilken talang du besitter, har vi ett jobb för dig. Och det är enkelt. Skicka in en spontanansökan idag, helt utan krånglig CV. Vi återkommer till dig inom en vecka och berättar mer. Ser fram emot att höra från dig!

Kompetensbrist på företaget?

Behöver ditt företag anpassningsbara och pålitliga lösningar? Vi tar hand om allt från semesterersättare till sjukdomsfall och högsäsongstoppar.

Och det bästa – vi erbjuder en smidig och enkel lösning där du bara betalar per timme, oberoende av om ditt behov varierar från månad till månad. Dessutom är vi nästan säkra på att vi har alla de kompetenser du kan tänkas behöva hos oss. Det blir inte mer flexibelt än så.

Kontakta oss idag – för en snabb och enkel lösning på dina bemanningsproblem.

Prisregn över Skåne och Blekinge

Stjärnorna sken extra ljust över Skåne och Blekinge under Veteranpoolens glittrande gala i Göteborg! Våra dynamiska kontor i dessa regioner stod i strålkastarljuset när de triumferande tog emot utmärkelsen för ”Årets Prestation”. Denna pris hyllar deras exceptionella samarbete och deras outtröttliga strävan att nå gemensamma mål.

Det är mer än bara en utmärkelse – det är en hyllning till deras sammanhållning, passion och hängivenhet. Genom deras inspirerande samarbete har de visat att inget är omöjligt när vi arbetar tillsammans för att uppnå våra visioner. Vi är oerhört stolta och inspirerade av deras prestation.

Veteranpoolen Helsingborg

Vi servar följande kommuner
 • Ängelholm 0431 – 47 33 10
 • Åstorp 042 – 24 48 20
 • Båstad 0431 – 47 33 10
 • Bjuv 042 – 24 48 20
 • Helsingborg 042 – 24 48 20
 • Höganäs 042 – 24 48 20
 • Klippan 0435 – 74 84 00
 • Landskrona 0418 – 48 28 40
 • Örkelljunga 0435 – 74 84 00
 • Perstorp 0435 – 74 84 00
 • Svalöv 0418 – 48 28 40
Adress :
Hävertgatan 29, 254 42 , Helsingborg
Öppettider:
 • måndag 08:00-16:00 tisdag 08:00-16:00 onsdag 08:00-16:00 torsdag 08:00-16:00 fredag 08:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt

 

Är du pensionär och vill snacka jobb med oss? Fyll i vårt kontaktformulär eller läs mer i vår guide.

Lediga jobb
 • Industrilackerare till trevligt företag i Ängelholm!

  Vi söker nu två erfarna industrilackerare till ett varierat och roligt uppdrag i Ängelholm!  Du kommer att ingå i ett team av industrilackerare och arbeta med att säkerställa kvalite och finish på deras produkter genom att sprutmåla egenkonstruerade och på plats tillverkade konstruktioner i järn och stål.

  Företaget har en lång tradition av att designa, tillverka och distribuera speciallösningar för industrin. Verksamheten är lokaliserad i Ängelholm, där de har både kontor, verkstad och lager. 

  Kravprofil:

  • Erfarenhet av att ha arbetat som industrilackerare med sprutmålning. Erfarenhet som billackerare är även det aktuellt.
  • Vana vid att använda mask och hantera thinnerbaserade tvåkomponentsfärger.
  • Önskvärt med härdplastutbildning, men kan kompletteras på plats.

  Arbetstider och tjänstens omfattning:

  • Dagtid, hel- eller deltid.
  • Flexibilitet att välja arbetsdagar, exempelvis 3 dagar/vecka eller heltid i perioder.
  • Möjlighet att ibland arbeta helg är önskvärt men inget krav.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Helsingborg
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan