Veteranpoolen Helsingborg

Vi servar följande kommuner:
 • Ängelholm 0431 – 47 33 10
 • Åstorp
 • Båstad
 • Bjuv
 • Helsingborg
 • Höganäs
 • Klippan
 • Landskrona 0418 – 48 28 40
 • Örkelljunga
 • Perstorp
 • Svalöv
Adress :
Hävertgatan 29, 254 42 , Helsingborg
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag Stängt fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt

Du som är Veteran, ladda ned vår APP för Android eller iPhone för att se lediga uppdrag m.m.

 

Vill du jobba hos oss?

Lämna din ansökan här 

Lediga jobb
 • Vi söker en pensionerad fastighetstekniker

  För kunds räkning söker vi nu dig som  vill jobba extra som fastighetstekniker på deltid. Vår kund är fastighetsbolag med stort bestånd av hyresrätter i Helsingborg. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att åtgärda felanmälan från hyresgäster samt enklare reparationer

  Omfattning: Uppdraget startar omgående efter överenskommelse. Du kan ansöka om att arbeta hel eller deltid under några månader.

  Erfarenhet: Vi söker dig med som tidigare arbetat som fastighetsskötare eller fastighetstekniker med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  Ansök idag! Uppdraget startar i maj. Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär, är fastighetsförvaltare och vill jobba ca 60%

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som Fastighetsförvaltare i Helsingborg. Vår kund är ett nationellt fastighetsbolag med stort fastighetsbestånd av bl.a. hyresrätter.  Som förvaltare är du budget- och resultatansvarig för en fastighetsportfölj bestående av bostadsfastigheter. Du bevakar och sköter förhandlingar kring lokalhyresavtal samt följer upp eventuella bostadsvakanser i dina fastigheter. Du ansvarar för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och hyresgästanpassningar, och du kommer även ha daglig kontakt med bostadshyresgäster.

  Hos oss arbetar du i ett kompetent team bestående av förvaltare, uthyrare och fastighetstekniker och du har även tät dialog med övriga funktioner inom förvaltning och projekt. Vidare ansvarar du för att arbetsleda fastighetsteknikerna för dina områden.

  För att du ska trivas på detta uppdrag ska du ha en flerårig och dokumenterad erfarenhet av administrativ fastighetsförvaltning.

  Omfattning/start: Kunden behöver hjälp omgående och ca 60%, 3 dagar i veckan (ledig under semesterveckorna) Uppdraget är under 4 månaders tid

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Helsingborg
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan