Barnvakt i Helsingborg

Söker ni efter en erfaren barnvakt?

Veteranpoolen finns där för er familj.

De veteraner som arbetar med vår barnvaktsservice är pedagoger till yrket eller har på annat sätt erfarenhet av arbete inom barnomsorg. Vi värderar den sortens trygghet och kunnighet som kommer med lång livserfarenhet.

Våra veteranbarnvakter kan finnas där för er både vid ett engångstillfälle och för kontinuerligt uppdrag, vi kan dessutom ofta anlitas med kortare varsel. På Veteranpoolen sätter vi en ära i att kunna anpassa våra tjänster efter era barns individuella behov och era önskemål som familj.

Många familjer upplever att veteranen blir som en extra farmor eller mormor som kan ge sitt stöd till familjen när det behövs som mest. Det kan kan vara att hämta ditt barn från förskolan en gång i veckan eller finnas till hands, bara ett telefonsamtal bort när ni behöver jobba över eller skall gå på fest.

Våra barnvakter gör bland annat det här:

  •  Lagar mat och mellanmål åt barnen
  •  Hämtar och lämnar på skola och förskola
  •  Finns till hands helger och kvällstid
  •  Läser läxor med barnen
  •  Skjutsar till fritidsaktiviteter

Så här kan du göra för att anlita en barnvakt från Veteranpoolen:

Ring till oss på Helsingborgskontoret på telefonnummer 042-24 48 20, eller så fyller du i den intresseanmälan som du finner här på vår hemsida.
Berätta för oss om uppdraget; hur stor er familj är, eventuella önskemål och om barnen har några särskilda behov. Vi vill gärna också veta ungefär vilka uppgifter ni behöver hjälp med generellt. Utifrån detta underlag söker vi igenom vår resurspool för att hitta en barnvakt med rätt kompetens för just er familj.
Vi tar hänsyn till saker som närhet till hemmet och personkemi, därför får ni ofta träffa ett par stycken lämpliga kandidater innan ni bestämmer er.  Det är sedan samma person som kommer till er varje gång vid återkommande uppdrag, för er bekvämlighets skull.

Vi har barnvakter i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer, genom ålder eller avtal, som valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster. De disponerar själva över sin tid och väljer sina uppdrag med omsorg. Därför får du alltid pålitlig och motiverad service när du anlitar den genom oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN