Bli jobbonär - så mycket tjänar du

Bli jobbonär - så mycket tjänar du

Att kombinera jobb och pension ger dig många fördelar. Det är socialt och aktivt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. Det ger dig dessutom en möjlighet att boosta din ekonomi.

Ut och resa, fortsätta spela golf eller skämma bort barn och barnbarnen – eller bara att ha möjlighet att unna dig det lilla extra i vardagen? Vad skulle du göra med ett par extra tusenlappar i månaden?

Räkna ut din lön

Testa hur mycket du tjänar om du jobbar 1-2 dagar i veckan – oavsett om du fördelar tiden som du vill.

Trädgårdsskötsel

0 timmar per vecka

Häng med i ett städteam

0 timmar per vecka

Hantverksuppdrag

0 timmar per vecka

Din lön: 0 kr i månaden

*Detta är en beräkning av bruttolön inom respektive kategori. Lönen kan även se lite olika ut beroende på var i landet du bor. Använd därför detta verktyg som en vägledning. Kontakta oss så får du veta mer om löneläget där du bor. Lönen schablonbeskattas med 30 procent som sidoinkomst och justeras på din deklaration.

Snacka jobb med oss!

Mer i plånboken – nu och framåt

Visste du att du får lägre skatt på din lön från det år du fyller 67 och att du kan pausa och aktivera den allmänna pensionen efter eget önskemål?

Det finns inget tak för hur mycket du får tjäna – men det få känner till är att du samtidigt fortsätter att tjäna in till din framtida pension. Det ger dig alltså mer pengar i plånboken både nu och framåt.

De flesta använder lönen för att behålla sin levnadsstandard och att sätta guldkant på tillvaron, enligt en färsk undersökning Veteranpoolen gjort.

Jobbonär – så funkar det

Du kan välja fritt bland alla våra uppdrag så länge du har kompetens att utföra jobbet. Vissa jobb kräver yrkeskompetens men för många uppdrag räcker det att du har förvärvat dig erfarenheter på annat sätt.

Vi vågar lova att vi har ett uppdrag för alla intressen – allt från enklare trädgårdsskötsel, träd- och häckbeskärning till enklare städuppdrag, fönsterputsning och flyttstädning. Men även hantverksuppdrag och för dig som är en händig fixare.

Kombinera detta med ett spännande företagsuppdrag om du vill. Eller gå all-in på bara företagsuppdrag. Du bestämmer. Mer komplicerat än så är det inte hos oss.

Snacka jobb med oss
Snacka jobb med oss

Få koll på vilka uppdrag vi har där du bor, hur det funkar att jobba med oss och vad just din lön kan bli – fyll i en enkel intresseanmälan och få svar inom ett par dagar. Helt utan att du låser upp dig. Välkommen!