Snickare i Helsingborg

Om du behöver hjälp med några snickeriarbeten, det kan vara att bygga en altan eller kanske en carport, är du välkommen att vända dig till oss på Veteranpoolen.
Vi har hantverkare i Helsingborg och hela nordvästra Skåne, bland annat erfarna yrkessnickare och andra som har arbetat med snickeri i många år.
Vi kan finnas där för dig hela byggprocessen och hjälper gärna till med transport och bortforsling av eventuellt byggavfall.

Genom Veteranpoolen i Helsingborg får du kontakt med veteraner som hittar i Helsingborg och orterna runt omkring och som vet var man får tag i rätt material. Behöver du råd inför inköp står vi gärna till ditt förfogande med vår kunskap.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Bygga trädäck
  • Sätta upp samt riva innerväggar
  •  Sätta upp lister
  •  Snickra uthus och garage
  •  Byta panel på fasaden

Vi står för arbetet och du för de verktyg vi behöver. Om det krävs mer avancerade verktyg än vad du har kan du hyra sådana genom oss.

Så här gör du om du vill hyra en snickare genom Veteranpoolen:

Ring oss på kontoret i Helsingborg eller fyll i formuläret som du ser här på vår hemsida. Beskriv dina behov för oss så kontaktar vi sedan en lämplig snickare för just ditt uppdrag. Vi etablerar sedan kontakt mellan dig och vår snickarveteran så att ni gemensamt kan komma fram till en plan för arbetet som skall utföras hemma hos dig. När ni kommit överens skickar vi ett hantverksavtal till dig för godkännande, baserat på er planering. När du accepterat denna kan arbetet börja på din signal.

Våra snickare

Alla veteraner hos Veteranpoolen är pensionärer genom avtal eller är ålder. De kan därför styra över sin egen tid och åtar sig uppdrag och projekt baserat på eget intresse och tillgänglighet. När du anlitar Veteranpoolen kan du alltså vara säker på att få både erfaren och motiverad hjälp varje gång.

Det är många gånger svårt att få tag på skickliga hantverkare, väntetiderna är ofta långa och snickaren stressad. Med Veteranpoolen slipper du detta. Våra skickliga snickare är trygga i sin yrkesroll och kunskap efter flera års erfarenhet. Vi kan ofta anlitas med kort varsel och anpassar alltid våra tjänster efter dina unika behov.

Vi erbjuder våra tjänster inom snickeri i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, och Svalöv

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN