Trädgårdsarbete i Helsingborg

Har du behov av hjälp med gräsklippning hemma hos dig?
Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen i Helsinborg. Vi har ett antal duktiga veteraner med flerårig erfarenhet av att jobba med trädgårdsarbete. Våra kunniga veteraner har kompetenser för allt ifrån häckklippning till plantering och beskärning av fruktträd, vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel.
Vi värdesätter flexibilitet och anpassar gärna våra tjänster efter era unika behov. Vi kan anlitas för såväl kontinuerligt uppdrag och löpande underhåll som vid enstaka tillfällen då du behöver hjälp med något särskilt.

Här är några vanliga trädgårdsarbeten som vi kan utföra:

  •  Klippa gräs
  •  Ansa ogräs
  •  Kratta löv och grusgångar
  •  Sätta plantor
  •  Vattna
  •  Trimma häckar
  •  Beskära träd

När vi arbetar i din trädgård använder vi oss av de redskap och det material som du har på plats. Det kan därför vara en god idé att se över utrustningen innan vårt första besök. Behöver du ha hjälp med att införskaffa något särskilt står vi gärna till tjänst vid förfrågan. Mer avancerade verktyg går att hyra via oss.

Vill du beställa trädgårdsarbete genom Veteranpoolen gör du så här:
Ring till oss på kontoret i Helsingborg på telefonnummer 042-24 48 20, eller fyll i kontaktformuläret som du hittar här på hemsidan så kan vi återkomma till dig.
Beskriv uppdraget du vill ha utfört. Om det till exempel är gräsklippning, tala om hur stor gräsmattan är och vad för maskin du har till vårt förfogande.
Vi söker sedan i vår personalpool efter en passande trädgårdsmästare åt dig. Vi skickar ett kostnadsförslag och när du accepterat detta kan arbetet i din trädgård påbörjas som avtalat mellan dig och vår veteran.

Vi utför trädgårdsarbete i Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv.

Veteranerna på Veteranpoolen arbetar för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och väljer själva de uppdrag de vill ha. De är pensionärer med ett långt yrkesliv bakom sig där de har samlat på sig mycket kunskap och erfarenhet som de nu ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN