Hemservice i Helsingborg

Kommunal hemservice i Helsingborg

Vi är certifierade utförare inom LOV  i Helsingborgs kommun! Så långt det är möjligt kommer det alltid att vara samma veteran/veteraner som kommer till dig.

Privat hemservice i Helsingborg och nordvästra Skåne

Har du någon äldre släkting eller anhörig i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp eller Svalöv som behöver hjälp i sitt hem?
Många människor får det svårt att klara vardagen i det egna hemmet när de blir äldre. Hushållsarbete som förr var lätt kan tyckas alltför tungt och saker som bilkörning och läkarbesök kan verka avskräckande. Kanske har du och din familj svårt att finnas där för er äldre släkting så ofta som det behövs på grund av arbete eller långa avstånd.
Då finns Veteranpoolens hemservice där för er familj.
Med vår tjänst, som vi valt att kalla ”äldre hjälper äldre”, har vi hjälpt många äldre människor att bo kvar i sina egna hem så länge det är möjligt. Veteranerna som arbetar för vår hemservice kan genom sin långa erfarenhet erbjuda skicklig och trygg service i hemmet helt anpassad efter er anhöriges behov.
Många av våra klienter upplever dessutom att närheten i ålder gör att vår service känns mer pålitlig och trivsam, den sociala aspekten är också mycket viktig för oss. Vi hjälper inte bara till med enklare städning och trädgårdsarbete, utan kan också ledsaga och uppmuntra till social och fysisk aktivitet genom promenader och utflykter. Vi sätter en ära i att erbjuda er en tjänst som är flexibel efter er äldre anhöriges behov.

Exempel på vad vi kan göra genom vår hemservice:

  •  Hushållsarbete, enklare sysslor som att städa, laga mat och tvätta
  •  Fysisk och social aktivering, promenader, konsertbesök och små utflykter
  •  Ledsaga och skjutsa, till affärer, apotek och läkarbesök
  •  Enklare praktiskt arbete, byta glödlampor, klippa gräs och skotta snö

Kontakta oss om du är intresserad av hemservice i Helsingborg/nordvästra Skåne

Du når oss på lokalkontoret genom telefonnummer 042-24 48 20.
Berätta för oss om ditt ärende och beskriv den anhöriges behov. Vi matchar sedan dessa med våra kompetenta resurser i Veteranpoolen och återkommer till dig med några lämpliga kandidater som ni får träffa innan ni bestämmer er.
På Veteranpoolen värdesätter vi särskilt personkemi och ömsesidig trivsel hos veteran och klient, därför tar vi också hänsyn till aspekter som gemensamma intressen och närhet till bostad. Så vår hemservice alltid ska finnas nära till hands. Det är samma person som kommer hem till er anhörige varje gång vid återkommande uppdrag, för er bekvämlighets skull.

Alla våra veteraner som arbetar för Veteranpoolens hemservice bär med sig en professionell legitimation utfärdad av oss, för er trygghets skull. Veteranpoolens arbetsstyrka utgörs av människor i pensionsåldern som valt att fortsätta använda sin långa yrkeslivserfarenhet och kunskap i sitt arbete för oss. Veteranerna disponerar över sin egen tid och kan själva välja de uppdrag som passar dem bäst. Därför kan du när du anlitar våra tjänster vara säker på att få motiverad och pålitlig service varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN