Fönsterputs i Helsingborg

Vill du ha hjälp med att putsa dina fönster?
Kontakta oss på Veteranpoolen.
Vi har veteraner som arbetar med stor skicklighet och kompetens. Veteranpoolen värdesätter erfarenhet och flexibilitet, vi sätter en ära i att kunna anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål och kan oftast anlitas med kort varsel.

Vi använder din utrustning för fönsterputsning när vi arbetar hos dig. Om du inte har de redskap och rengöringsmedel som krävs för att utföra arbetet kan vi hjälpa dig med inköpen vid förfrågan.
Vi har även mer avancerad utrustning som du kan hyra av oss på Veteranpoolen vid behov.

Vill du att vårt arbete skall gå fortare när vi är hos dig kan du förbereda genom att plocka undan gardiner, krukor och prydnadssaker från fönsterbrädorna innan vårt besök. Annars gör vi gärna detta åt dig.

Så här beställer du fönsterputs från Veteranpoolen:

Ring till oss på kontoret i Helsingborg, telefonnummer 042-24 48 20 eller fyll i webbformuläret här på hemsidan. Berätta vad du vill ha utfört, hur många fönster det gäller och hur stora de är, samt om de är vändbara och om det är två- eller treglasfönster. Om några av dina fönster är svåra att nå för våra fönsterputsare vill vi veta det. Om fönstren inte kan nås från golvet är det bra om det finns en trappstege tillgänglig som är lagom hög och säker att jobba från.

Vi erbjuder fönsterputs i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv.

Hos Veteranpoolen arbetar våra veteraner för att de vill och kan. De råder över sin egen tid och väljer själva sina uppdrag, och är därför alltid motiverade när de kommer hem till just dig. Du kan tryggt lita på att du får ett gott arbete utfört med Veteranpoolens tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN