Trädbeskärning i Helsingborg

Om du vill ha hjälp med trädbeskärning står vi på Veteranpoolen Helsingborg alltid till tjänst. Förutom i Helsingborg går det bra att anlita oss om du bor i närområdet. Det är därför inga problem om du bor i exempelvis Hittarp, Bårslöv eller Ödåkra. Vi har veteraner med olika slags bakgrund. Vissa har ett professionellt förflutet inom trädgårdsarbete, medan andra har skaffat sig sina kunskaper genom en lång erfarenhet. Träd behöver beskäras för att fortsätta ge dig frukt av bästa kvalitet och för att göra din trädgård finare.

Trädbeskärning enligt JAS-metoden

På Veteranpoolen Helsingborg tillämpar vi JAS-metoden, där JAS står för juli, augusti och september. Experter anser inte längre att träd bör beskäras på vårvintern, eftersom forskning och erfarenhet under de senaste årtiondena har visat att det är bättre under JAS-perioderna. Det beror på att träden fortfarande har en snabb återväxt under den perioden, vilket gör att risken är mindre för svårläkta sår. Dessutom är det mycket lättare att se ohyra som exempelvis bladlöss och man kan då snabbt beskära de drabbade grenarna eller behandla på annat sätt.

Boka trädbeskärning i Helsingborg

Du kan antingen fylla i en intresseanmälan på hemsida och låta oss kontakta dig snarast möjligt eller ringa till det lokala kontoret i Helsingborg för att få kontakt med oss.

För att vi ska kunna hjälpa dig vill vi att du berättar lite om uppdraget, bland annat hur många träd du vill ha beskurna och av vilken sort de är. När vi vet mer om vad du vill ha utfört väljer vi den av våra veteraner som vi tycker passar bäst för ändamålet. Veteranen kommer att kontakta dig och tillsammans väljer ni den bästa tiden och dagen för att utföra trädbeskärningen. Har du inte egna verktyg är det bra om du berättar det så att veteranen kan ta med sig egna.

RUT-avdrag för trädbeskärning

För att du ska bli riktigt nöjd hjälper vi dig också med att göra RUT-avdrag för arbetet. Tack vare regeländringar är trädbeskärning RUT-berättigat sedan augusti 2016. För tillfället är bortforsling av trädavfallet inte en RUT-berättigad kostnad, men självklart hjälper vi dig gärna med det arbetet ändå.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN