Trädbeskärning i Helsingborg

Om du vill ha hjälp med trädbeskärning eller annat trädgårdsarbete står vi på Veteranpoolen i nordvästra Skåne alltid till tjänst. Vi hjälper dig i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, och Svalöv.

Våra veteraner har lång erfarenhet av trädbeskärning, häckklippning och annat trädgårdsarbete. Ring oss gärna om du är osäker på hur och när dina träd ska beskäras. Tack vare RUT-avdraget är det inte bara smidigt, utan även kostnadseffektivt att ta hjälp med trädbeskärningen! Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS och vårvinter lämpligt för trädbeskärning

Olika träd beskärs vid olika tider på året. Många träd kan beskäras under vårvintern. Då är trädet i vila, och man kan dessutom se strukturen på trädet tydligare. Andra träd, buskar och häckar beskärs under JAS-perioden. JAS står för juli-augusti-september, då tål träd generellt kirurgiska ingrepp bra, och det är också lättare att se om träden är angripna av skadedjur.

Boka trädbeskärning i Helsingborg och nordvästra Skåne

Du kan antingen fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så återkopplar vi inom kort.

Träd som är väldigt höga, har vi ibland ingen möjlighet att beskära eller klippa, ring oss, så diskuterar vi detta vidare.

Du kan även ringa oss direkt till ditt närmaste kontor:

Helsingborgsområdet – ring 042-24 48 20
Landskronaområdet – ring 0418 – 48 28 40
Ängelholm/Bjärehalvön – ring 0431 – 47 33 10

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN