Målare i Helsingborg

Söker du efter en erfaren målare i Helsingborg och nordvästra Skåne? Vi servar Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, och Svalöv. Kontakta oss på Veteranpoolen, vi har duktiga, lokala målare med lång erfarenhet. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort jobb, vi har de rätta resurserna.

Veteranpoolen värdesätter flexibilitet och alla tjänster du beställer av oss kan vi anpassa efter dina behov. Våra målare kan dessutom ofta anlitas med kort varsel.

Vi kan hjälpa dig med olika måleriprojekt som exempelvis:

  •  Fönster
  •  Dörrar
  •  Innerväggar
  •  Fasad
  •  Köksinredning

Förutom själva målningen kan vi även utföra förarbetet. Ett bra förarbete är grunden för ett bra resultat. Exempel på förarbete är att spackla och slipa, och att till exempel täcka golv, lister och dörrfoder. Typ av färg har också betydelse för slutresultatet, ta gärna kontakt med oss innan du eventuellt köper in färg på egen hand.

Våra veteraner jobbar säkert. Det betyder att om måleriarbetet innebär stadigvarande arbete på högre höjd krävs byggnadsställning för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt. Fråga gärna oss om du är osäker!

Anlita en målare via Veteranpoolen så här:

Antingen ringer du oss på kontoret i Helsingborg, via telefonnummer 042-24 48 20 eller så fyller du i formuläret här på vår hemsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Berätta för oss om ditt måleriprojekt; vad det är som behöver målas och när. När vi fått en bild av dina behov och eventuella önskemål kan vi matcha denna mot våra resurser. När vi funnit en målare med rätt kompetens för just ditt uppdrag kontaktar denne dig så ni tillsammans kan gå igenom vad som behövs göras.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN