Målare i Helsingborg

Söker du efter en erfaren målare i Helsingborg eller i dess närhet? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen, vi har professionella målare i närheten av där du bor och kan förmedla kontakten snabbt och enkelt. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort jobb, vi har de rätta resurserna. Hos oss hittar du både yrkesmålare och andra kunniga med lång erfarenhet av måleri.
Veteranpoolen värdesätter flexibilitet och alla tjänster du beställer av oss kan vi anpassa efter dina behov. Våra målare kan dessutom ofta anlitas med kort varsel.

Vi kan hjälpa dig med olika måleriprojekt som exempelvis:

  •  Fönster
  •  Staket
  •  Dörrar
  •  Innerväggar
  •  Fasad
  •  Köksinredning

Förutom själva målningen utför vi även förarbetet. Ett bra förarbete är grunden för ett bra resultat. Då vi sköter förarbetet ingår slipning, spackling samt täckning av golv, lister och dörrfoder.

Vi använder oss av dina redskap och material när vi arbetar hos dig.
Saknar du något särskilt, mer avancerat redskap eller verktyg, är du välkommen att hyra det av oss.
Om måleriarbeten ska ske på hög höjd är det bra att ha en byggnadsställning som gör arbetet säkert. En ställning som passar för arbetet kan du hyra från oss på Veteranpoolen.
Vi hjälper även gärna till med inköp av bra färg och penslar vid förfrågan om råd behövs.

Anlita en målare via Veteranpoolen så här:

Antingen ringer du oss på kontoret i Helsingborg, via telefonnummer 042-24 48 20 eller så fyller du i formuläret här på vår hemsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Berätta för oss om ditt måleriprojekt; vad det är som behöver målas och när. När vi fått en bild av dina behov och eventuella önskemål kan vi matcha denna mot våra resurser. När vi funnit en målare med rätt kompetens för just ditt uppdrag kontaktar denne dig så ni tillsammans kan gå igenom vad som behövs göras. Därefter mottager du en offert, baserad på arbetsbeskrivningen, och när du accepterat denna kan arbetet börja.

Våra målare arbetar förutom i Helsingborg även i Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, och Svalöv.

Våra målare är pensionerade yrkesmänniskor som själva disponerar över sin tid och gärna delar med sig av den till dig. Det innebär ofta att du slipper långa väntetider och att arbetet kan utföras då det passar dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN