Städning i Helsingborg

Söker du städhjälp? Vi på Veteranpoolen erbjuder trygg, erfaren städhjälp i hemmet med RUT-avdrag direkt på fakturan. När du anlitar vår städservice kan du lita på att arbetet blir ordentligt utfört. Vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel, och söker du löpande städning så är det samma veteranstädare som kommer hem till dig varje gång – för din trygghets och bekvämlighets skull.

Vi anpassar våra städtjänster efter dina behov, men kan till exempel:

  •  Dammsuga golv och mattor
  •  Tömma papperskorgar
  •  Dammtorka möbler och hyllor
  •  Våttorka golv
  •  Rengöra kyl och kök
  •  Städa badrum och toalett

 

Vi putsar gärna dina fönster, men detta uppdrag utförs av våra fönsterputsare.

Vi tar betalt per arbetad timme. Hur lång tid arbetet tar beror på hur stor din bostad är, hur frekvent städningen utförs samt vilka städtjänster du vill ha utförda. Efter den första städningen, som ofta tar lite längre tid, har vi en bra bild över tidsåtgången för återkommande städning av din bostad.

Intresserad? Välkommen med en intresseanmälan!

Enklast är att du ringer vårt kontor i Helsingborg på telefonnummer 042-24 48 20, så kan vi svara på eventuella frågor och snabbt hitta rätt resurs för dig. Du kan även fylla i ditt postnummer här på hemsidan, fylla i dina kontaktuppgifter och göra en intresseanmälan. Då kontaktar vi dig inom kort!

Vi arbetar i Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv.

Veteranpoolens arbetsstyrka utgörs av kompetenta och erfarna yrkesmänniskor som även efter pensionering valt att arbeta vidare för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och väljer själva ut sina uppdrag, därför kan du vara säker på att få en pålitlig och kunnig städservice när du anlitar den hos oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN