Städning i Helsingborg

Söker du städhjälp i Helsingborgstrakten?
Vi på Veteranpoolen har många erfarna städare med långa erfarenhet av lokalvård till vårt förfogande. Våra städare har den kunnighet och känsla för service som endast erhålls genom lång erfarenhet. När du anlitar vår städservice vet du att du kan lita på att arbetet blir väl utfört. Vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel, och söker du kontinuerlig service så är det samma veteranstädare som kommer hem till dig varje gång, för din bekvämlighets skull.

I ett uppdrag för veckostädning ingår följande, vi:

  •  Dammsuger golv och mattor
  •  Tömmer papperskorgar
  •  Dammtorkar möbler och hyllor
  •  Våttorkar golv
  •  Rengör vitvaror och köksinredning
  •  Städar badrum och toalett

Vi kan tillsammans med dig anpassa uppdraget efter de behov du har, så listan ovan är inte statisk.

Vi putsar gärna dina fönster, men detta beställs separat av oss.

Tänk på att tiden det tar att städa din bostad beror på hur stor den är. Först efter den första städningen kan vi uppskatta tidsåtgången för återkommande städservice av din bostad.

När vi arbetar hos dig tillhandahåller du städmaterial och eventuella redskap. Det är därför bra om du kan gå igenom ditt utbud innan vi kommer. Behöver du hjälp med att köpa något särskilt så kan vi finnas till hands med goda råd och assistans vid förfrågan.

Så här beställer du städning av Veteranpoolen i Helsingborg:
Enklast är att du ringer vårt kontor i Helsingborg på telefonnummer 042-24 48 20, så kan vi svara på eventuella frågor.
Du kan även fylla i kontaktformuläret du ser här på webbsidan. Var vänlig och uppge när du vill ha städat och vad som ska städas. Vi återkommer sedan till dig så snart vi kan.
När vi har haft den första kontakten förmedlar vi kontakten med en kompetent och passande veteranstädare från vår pool.

Vi arbetar i Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp och Svalöv.

Veteranpoolens arbetsstyrka utgörs av kompetenta och erfarna yrkesmänniskor som även efter pensionering valt att arbeta vidare för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och väljer själva ut sina uppdrag, därför kan du vara säker på att få en pålitlig och kunnig städservice när du anlitar den hos oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Helsingborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN