Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Hörby

Söker du kompetent fastighetsservice i Hörby med omnejd?
Veteranpoolens fastighetsskötare i Hörby har mycket lång insikt i hur detta skall skötas. Du kan med största förtroende anlita oss för både löpande och tillfälligt underhåll av din fastighet. Vi har hittills skött fastigheter åt flertalet bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Sverige. Våra veteraner har den kunskap och tekniska skicklighet som är nödvändig för att kunna utföra en pålitlig service. En del har haft fastighetsskötsel som yrke medan andra har stor erfarenhet av liknade uppgifter.

Veteranpoolen i Hörby kan rycka in under tillfälliga arbetstoppar eller under planerade semesterveckor. Vi kan även åta oss mer långsiktiga engagemang. Behöver ditt företag eller förening en ersättare när ordinarie personal är ledig eller sjuk? Vi ordnar en kompetent ersättare åt dig. Vi kan dessutom många gånger anlitas med kortare varsel.

Exempel på vad våra fastighetsskötare kan göra i din fastighet:

  •  Sköta om trädgården; vattna, klippa gräsmatta och rensa i rabatter och planteringar
  •  Skotta snö och sanda uppfart
  •  Hålla efter i trapphus och entré; byta lampor, städa och ta emot leveranser
  •  Städa i tvättstuga och soprum
  •  Utföra enklare tekniskt underhåll
  •  Mindre reparationsarbeten

Om du behöver kontinuerligt underhåll i din fastighet försöker vi alltid se till att samma veteran utför arbetet återkommande. God lokalkännedom innebär att arbetet kan utföras än mer effektivt.

Så här anlitar du lättast bemanning i Hörby:

  • Gör en förfrågan via formuläret på vår hemsida eller ring vårt kontor på något av följande telefonnummer 0413-40 30 99, 0415-77 50 10 eller 0416-41 19 38. Du kan också skicka e-post till oss på mellanskane@veteranpoolen.se. Veteranpoolen i Hörby servar: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.
  • Beskriv ditt uppdrag och vilka behov fastigheten har beträffande underhåll och service.

Baserat på din beskrivning väljer vi ut en passande fastighetsskötare bland våra resurser. Denne kontaktar sedan dig så att ni kan göra en gemensam arbetsplan och komma överens om när uppdraget skall påbörjas. Därefter skickar vi dig en offert. När du godkänt denna kan uppdraget starta på din signal.

Veteranpoolen erbjuder dig pålitliga och trygga tjänster utförda av erfarna veteraner. Alla våra veteraner är pensionerade men har fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Via Veteranpoolen kan de erbjuda tjänster inom sina egna kompetensområden på sina egna villkor. De väljer sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, vilket också betyder att den hjälp du anlitar från oss alltid är motiverad och engagerad i just ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN