Veteranpoolen Hörby

Vi servar följande kommuner
 • Blentarp
 • Sjöbo
 • Hörby
 • Veberöd
Adress :
Koppargatan 23, 271 39, Ystad
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Lotte Kolare
Lotte Kolare
Göran Ekblad
Göran Ekblad
Lediga jobb
 • Tandtekniker till ett modernt fullservicelaboratorium

  Vill du bli en del av ett tandteknikerteam och har fingertoppskänsla för passform och kvalitet? I nya fina lokaler arbetar fler än femtio medarbetare som servar tandläkare främst i Sverige men även internationellt. Laboratoriets mål att vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium där kvalitet alltid står högst på agendan. Nu söker dom efter två nya medarbetare till sina team inom ortodonti och tillverkning av bettskenor. 

  I uppdraget som tandtekniker för tillverkning av bettskenor kommer du att arbeta i ett team med ytterligare sex erfarna och skickliga medarbetare. Tillsammans med dina kollegor kommer du utgöra en central del i processen av att ta fram bettskenor där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer vara att slipa, putsa och polera bettskenor.

  För att du ska trivas på detta uppdrag ser vi först och främst gärna att du har några års erfarenhet från tillverkning av bettskenor. Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är företagets vision är också centralt för tjänsten. 

  I uppdraget som tandtekniker inom Ortodonti kommer du arbeta i ett team med ytterligare fyra medarbetare. Då du kommer att få arbeta med ett härligt team är därför teamkänsla av stor vikt. Ortodontiavdelningen tillverkar allt från Apnéskenor till klammerplåtar. Företaget lägger stor vikt på estetik, kunskap, engagemang och viljan att utvecklas, och bör därför vara egenskaper du också värdesätter för att trivas i rollen. 

  Omfattning/start: Behovet finns omgående för bägge tjänsterna där såväl heltid som deltid är av intresse. Dina arbetstider är vardagar efter överenskommelse. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Hörby
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan