Trädbeskärning i Hörby

Behöver du någon som hjälper dig med trädbeskärning i Hörby? Oavsett om du bor i centralorten eller i någon annan del av kommunen kan du använda dig av våra tjänster. Det går alltså lika bra oavsett om du bor i Äspinge, Långaröd, eller Östraby. Veteranpoolen Hörby har både veteraner med ett professionellt förflutet samt personer med en lång erfarenhet av trädbeskärning och annat trädgårdsarbete. Det är inte bara viktigt att beskära träden för att få en vacker trädgård utan även för att de ska ge dig finast möjliga frukt. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Trädbeskärning enligt JAS-metoden

På Veteranpoolen beskär vi träden enligt JAS-metoden, där JAS betyder juli, augusti och september. Tidigare ansågs vårvintern vara den bästa tiden att beskära träden, men det har visat sig på senare tid att det inte är sant. Det är helt enkelt en sedvänja som har levt kvar eftersom vårvintern har varit den tid då äppelodlare har haft mest tid över. JAS-månaderna är en bättre tid eftersom träden återhämtar sig snabbare då och det minskar risken för sår som inte läker. Ytterligare en fördel med JAS-metoden är att det är lättare att se om dina träd är angripna av exempelvis bladlöss eller annat otyg under sommaren och då kan behandlingen sättas in i tid.

Boka trädbeskärning i Hörby

Om du fyller i intresseanmälan på hemsidan hör vi av oss snarast möjligt. Annars kan du ringa till lokalkontoret i Hörby. Börja gärna med att berätta om uppdraget du vill ha utfört. Tala till exempel om hur många träd du vill ha hjälp att beskära och vilken typ de är. När vi vet vilken hjälp du behöver väljer vi ut en lämplig veteran som sedan tar kontakt med dig. Tillsammans bestämmer ni när uppdraget ska utföras. När det är möjligt använder vi oss av kundernas verktyg, men om du inte äger några behöver du bara tala om det tar veteranen med sig egna.

RUT-avdrag för trädbeskärning

Från och med augusti 2016 är det möjligt att göra RUT-avdrag på trädbeskärning. Vi vill att du ska bli nöjd på alla sätt och därför hjälper vi dig gärna även med att göra RUT-avdrag. Vi kan också hjälpa till med bortforslingen av avfallet, men tyvärr går det inte att göra något RUT-avdrag på den delen av kostnaden.

Tveka inte att anlita oss på Veteranpoolen i Hörby när du vill ha ett välgjort jobb som du garanterat blir nöjd med.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN