Hemservice i Hörby

Många människor behöver mer hjälp i vardagen i det egna hemmet när de blir äldre, och vi på Veteranpoolen i Hörby kan ställa upp. Hör av er till oss om ni har en äldre anhörig i Hörby med omnejd som behöver hjälp.

Vi kallar vårt hemservicekoncept ”äldre hjälper äldre” och det innebär att våra erfarna veteraner kan finnas till hands för er äldre anhörige eller släkting i Hörby med service när det behövs. Det kan gälla avlastning vid speciella tillfällen eller daglig hjälp med hushållssysslor i hemmet. Vi är flexibla och anpassar alltid våra tjänster efter våra kunders behov.

Vi har ingen behovsprövning utan ger alla den hjälp de önskar. Veteranerna som kallas till ditt hem har lång livserfarenhet och en utpräglad känsla för god service. De kan dessutom många gånger anlitas med kortare varsel. Allt för att finnas till hands för er och er anhörige.

Veteranpoolen utfärdar en särskild legitimation till alla veteraner som arbetar med vår hemservice, på så sätt kan de alltid identifiera sig vid sina besök.

Exempel på vad vi kan göra för er äldre anhörige:

  • Ledsaga och skjutsa till läkarbesök, affär och vårdcentral
  • Städa, tvätta, handla, laga mat, stryka och andra vardagliga hushållssysslor
  • Aktivera socialt och fysiskt, motivera den äldre att följa med på promenader och andra anpassade aktiviteter
  • Praktiskt arbete i hemmet som att skotta snö, sanda uppfarten, klippa gräsmattan och byta glödlampor

Så här anlitar ni enklast hemservice från Veteranpoolen i Hörby:
Fyll i dina uppgifter i formuläret på vår hemsida eller skicka e-post till mellanskane@veteranpoolen.se och ge en kort beskrivning av vad ert uppdrag, så återkommer vi så snart vi kan. Du kan även höra av dig till oss på något av våra telefonnummer: 0413-40 30 99, 0415-77 50 10 eller 0416-41 19 38.  Vi servar följande orter: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo, Veberöd.

I vårt samtal med dig kommer vi att be dig berätta om er äldre anhörige, dennes behov och intressen. Utifrån detta skapar vi oss en bild av vad det är för profil ni söker inom hemservice. För att ni ska känna er helt trygga med veteranen som kommer hem till er anhörige utser vi några lämpliga personer att välja mellan. Det är viktigt att personkemin stämmer och att trivseln är ömsesidig. Ni bestämmer hu ofta ni behöver hjälp och uppdragens omfattning. Vår rekommendation är dock minst en timme per gång.

Veteranerna som arbetar med vår hemservice är alla pensionärer med lång livserfarenhet och stor kompetens. De har valt att erbjuda sina tjänster via oss i Veteranpoolen då de hos oss disponerar över sin egen tid och själva väljer ut de uppdrag de åtar sig. Det betyder att ni som anlitar Veteranpoolens hemservice får motiverad och engagerad service till er äldre anhörige.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN