Fönsterputs i Hörby

Behöver du få dina fönster putsade i Hörby eller någon av de kringliggande orterna? Vi på Veteranpoolen utför fönsterputs åt alla i Hörby med omnejd. Veteranerna som arbetar för oss har lång erfarenhet av att putsa fönster, både från tidigare yrkesliv och genom relaterade arbetsuppgifter och fritidsprojekt. De åtar sig både små och stora projekt och kan dessutom ofta anlitas med kortare varsel.

För att arbetet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt är det bra om du på förhand tar bort blomkrukor och prydnadssaker från fönsterbrädorna samt tar ner gardinerna. Om du inte har möjlighet att göra det själv kan vi naturligtvis hjälpa till även med detta.

Kontrollera gärna att du har alla redskap och rengöringsmedel hemma. Om du är osäker på vad som behövs kompletteras eller köpas nytt kan vi vara behjälplig med detta. Det går också bra att hyra mer avancerade städredskap genom Veteranpoolen.

Har du fönster som är högt placerade eller svårtillgängliga kan en särskild byggställning behövas. Vi löser det om det inte redan finns hos dig.

Gör så här för att anlita fönsterputs från Veteranpoolen i Hörby:

  • Kontakta oss genom att fylla intresseformuläret som du hittar på vår hemsida eller genom att skicka e-post till mellanskane@veteranpoolen.se. Du kan också ringa till oss på ett av följande telefonnummer: 0413-40 30 99, 0415-775010 eller 0416-411938. Från vårt kontor servar vi Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd med fönsterputsning.
  • Det är bra om du anger hur många fönster det rör sig om, storleken pǻ dem och om de är vändbara eller inte.

Veteranpoolen ger uppdraget åt en lämplig veteran som sedan kontaktar dig för mer information. Ni diskuterar behovet av utrustning och förbrukningsmaterial samt gör klart detaljer om fönstrens beskaffenhet och ungefärlig storlek. På så sätt kan ekonomiavdelningen göra en bedömning av ungefärlig kostnad. När alla kommit överens sätter arbetet igång. Fönsterputs berättigar dessutom till avdrag i deklarationen i de flesta fall. Detta enligt förordningen om RUT-avdrag.

Alla som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är avtals- eller ålderspensionärer och väljer själva vilka uppdrag de vill arbeta med och i vilken omfattning. De är mycket uppskattade bland våra kunder för sitt engagemang och den pålitliga service de erbjuder. Nu ställer de sin kunskap och skicklighet till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN