Målare i Hörby

Du som bor i Hörby och behöver få ett måleriarbete utfört har hamnat rätt.

Vi på Veteranpoolen har rätt resurser för dig. Våra veteraner kan med kort varsel hjälpa till med alla inom måleri förekommande arbeten. Insatsen utförs av kompetenta personer som antingen är målare till yrket eller har mycket goda erfarenheter från liknade arbete. Alla i vår pool är driftiga och omsorgsfulla och utför både stora och små uppdrag med bra resultat.

De flesta måleriarbeten kräver ett grundligt förarbete. Alla våra uppdrag verkställs med stor noggrannhet. Från målartvätt, täcka över med skyddspapper, skrapa och spackla fram till sista penseldraget. Har du några frågor kring inköp av förbrukningsmaterial, redskap och rengöringsprodukter som behövs för ditt projekt? Våra veteraner kan ge dig råd om vad du behöver komplettera med och var man enklast och billigast kan få tag på detta. Vid förfrågan på förhand kan vi gärna sköta inköpen åt dig.

Om måleriet ska utföras på högre höjder kan vi hjälpa till att ordna med en byggställning om du inte redan har en sådan hemma.

Exempel på tidigare målningsuppdrag som vi har utfört:

  •  Ytterväggar
  •  Veranda och altan
  •  Grindar och staket
  •  Innerväggar och bröstpanel
  •  Dörrar och skåpsluckor
  •  Fönster och listverk

Så här anlitar du Veteranpoolen i Hörby:
Fyll i uppgifterna i vårt kontaktformulär på hemsidan, eller ring till kontoret på något av nedanstående nummer:
0413-40 30 99
0415-775010
0416-411938
Du kan också skicka e-post till oss på mellanskane@veteranpoolen.se.
Ge en enkel beskrivning av ditt uppdrag.

Därefter sätter vi igång med att plocka fram lämpliga veteraner som har de eftersökta erfarenheterna samt kan åta sig ett arbete hos dig. Veteranpoolen har personer inom alla kompetensområden och vi kan snabbt hitta en kompetent målare för just ditt uppdrag. Ni sätts i kontakt för genomgång av praktiska frågor. När ni är överens kommer ekonomiavdelningen att upprätta en offert. Efter godkännande av denna är arbetet klart att sättas igång.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är samtliga pensionärer som velat fortsätta arbeta även efter pensionen och hos oss kan de själva bestämma i vilken omfattning. De disponerar över sin egen tid och väljer själva ut sina uppdrag. Du kan alltså vara säker på att få både motiverad och kompetent hjälp när du anlitar den hos oss på Veteranpoolen.

Vi erbjuder måleritjänster i följande orter: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN