Städning i Hörby

Bor du i Hörby eller någon intilliggande ort och behöver hjälp med städningen av ditt hem? Veteranpoolen i Hörby utför all slags städning. Vi städar både stora villor och den lilla lägenheten. Punktinsatser eller återkommande uppdrag behandlas med samma precision. Våra veteraner är skickliga lokalvårdare som anpassar sina tjänster efter dina behov. De har antingen varit städare i sitt tidigare yrke eller har erhållit stor kunskap och kompetens inom städning på annat sätt.

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi finnas där för dig, även med kortare varsel. Det kan röra sig om punktinsatser inför till exempel en högtid; studenten, dop eller bemärkelsedag; eller om du behöver regelbunden hjälp med vardagsstädningen. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Exempel på de sysslor som normalt ingår i vår städservice är följande:

  •  Dammsuga alla utrymmen och mattor
  •  Dammtorka hyllor
  •  Våttorka golven
  •  Putsa vitvaror
  •  Tömma sopor
  •  Rengöra toalettutrymmen och badrum
  •  Putsa speglar

Så här kommer du enklast i kontakt med Veteranpoolen i Hörby:

  • Om du vill anlita hemstädning, ring till vårt kontor på något av följande telefonnummer: 0413-40 30 99, 0415-775010 eller 0416-411938. Du kan även använda kontaktformuläret på vår hemsida eller skicka e-post till mellanskane@veteranpoolen.se. Vi återkommer då så snabbt som möjligt till dig.
  • Förklara vad det är du behöver hjälp med och om det är en punktinsats eller om du vill boka regelbunden städning.

Vi kommer att matcha dina behov med vår veteranpool och en lämplig veteran kommer sedan att höra av sig till dig. Ni går tillsammans igenom vad som ska göras och om du behöver komplettera din utrustning för att vi ska kunna göra ett bra jobb hos dig. Finns det till exempel en fungerande dammsugare? Vi kan annars hjälpa till med råd och även inköp om du är osäker på vad som behövs.

Tänk på att det alltid tar lite tid att städa första gången. När vi efter vårt första besök vet exakt hur vilken insats som behövs hos just dig skickar ekonomiavdelningen en offert till dig. Önskar du ett återkommande städarbete blir det samma person som utför arbetet varje gång, för bästa resultat.
Önskar du även fönsterputs kan du beställa detta separat.

Tänk på att städning är en hushållsnära tjänst som kan berättiga till skattereduktion, ett så kallat RUT-avdrag.

Veteranpoolen består av avtals- eller ålderspensionärer som har många års erfarenhet och kunskap inom sina respektive tjänsteområden. De väljer själva ut de uppdrag de vill ta sig an baserat på tillgänglighet och intresse. Det innebär att du alltid kan vara säker på att den veteran du får till din hjälp är engagerad i just ditt uppdrag.

Veteranpoolen i Hörby servar följande orter: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN