Barnvakt i Hörby

Söker ni efter en barnvakt i Hörbyområdet? Vi på Veteranpoolen har mycket stor erfarenhet inom barnomsorg. Oavsett om ni söker en temporär eller mera regelbunden lösning kan vi ställa våra resurser till er familjs förfogande. Våra barnvakter är personer som har pedagogisk yrkeserfarenhet eller lång erfarenhet av att ta hand om sina egna barn eller barnbarn. Därmed kan vi ge er den avlastning just er familj behöver. Veteranpoolen erbjuder en flexibel tjänst som kan anpassas efter er familjs unika behov. Vår veteran kan komma hem till er vid enskilda tillfällen om ni måste iväg på möte eller ska gå på fest och inte vill lämna barnen ensamma. Vi kan också hämta barnen på skola och förskola regelbundet de veckodagar då ni behöver jobba extra länge. ÄR kontakt etablerad kan vi dessutom ofta anlitas med kortare varsel.

Exempel på vad vi kan göra för er familj:

  •  Hämta och lämna på skola och förskola
  •  Laga mat och mellanmål
  •  Hjälpa till med läxorna
  •  Skjutsa till fritidsaktiviteter
  •  Finnas till hands sena kvällar och helger

Så här gör du för att anlita barnvakt i Hörby:

  • Använd intresseformuläret på vår hemsida, eller skicka e-post till mellanskane@veteranpoolen.se så återkommer vi så snabbt som möjligt. Du kan även ringa oss på något av följande telefonnummer: 0416-58 43 20, 0411-21 19 62, 0413- 40 30 99 eller 0415-77 50 10.
  • Berätta för oss om er familj. Vi behöver till exempel veta hur många barn ni har, hur gamla de är och om det föreligger några särskilda behov.

Vi skapar oss en bild av era behov och matchar den mot våra resurser. För att du och din familj ska känna sig trygga med vår barnvakt får ni i regel några kvalificerade och passande kandidater att välja mellan till en början. Det är viktigt att personkemin stämmer. När ni har bestämt er etableras en kontakt mellan båda parter så att ni tillsammans kan diskutera upplägget. Är det ett återkommande uppdrag försöker vi att se till att samma person kommer varje gång för er bekvämlighets skull. Efter de inledande diskussionerna får ni en offert från ekonomiavdelningen och när denna är godkänd kan uppdraget köras igång.

Barnvakterna från Veteranpoolen i Hörby kan arbeta inom följande orter: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.

Våra veteraner är alla erfarna pensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen. Hos oss på Veteranpoolen disponerar de över sin egen tid och väljer själva ut sina uppdrag. Du kan alltså vara säker på att barnvakten som kommer hem till er har valt att hjälpa just din familj.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN