Gräsklippning i Hörby

Veteranpoolen i Hörby kan hjälp dig med gräsklippning och annat trädgårdsarbete när din tid inte räcker till. Om du har arbete som behöver utföras i din trädgård kan du med fördel anlita någon av våra kunniga veteraner. Det kan röra sig om allt som behöver göras i en trädgård. Inget arbete är för litet eller för stort för oss. De veteraner som utför arbetet har god erfarenhet av park- och trädgårdsarbete och är alla skickliga trädgårdsmästare.

Vi erbjuder flexibla tjänster och anpassar alltid vårt arbete efter dina behov. Våra medarbetare kan göra punktinsatser liksom återkommande arbeten. Behöver du någon som klipper din gräsmatta när du är bortrest så ordnar vi det. Vi kan även komma och beskära dina träd, fräsa upp ett grönsaksland eller regelbundet ta hand om dina planteringar, gräsmattan och räfsningen av din trädgård. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Exempel på en del av de många arbeten vi kan utföra:

  •  Gräva upp trädgårdslandet
  •  Ta hand om blommor och rabatter
  •  Kratta grusgångar
  •  Rensa ogräs och bekämpa mossa
  •  Klippa buskarna
  •  Beskära träd
  •  Sätta plantor

Så här anlitar du vår trädgårdsservice i Hörby:

  • Lämna dina kontaktuppgifter genom att fylla i intresseanmälan på vår hemsida, eller genom att ringa vårt kontor på telefonnummer 0413-40 30 99, 0415-775010, eller 0416-411938. Du kan givetvis också skicka e-post till mellanskane@veteranpoolen.se så återkommer vi till dig.
  • Ange vilken sorts trädgårdsarbete du behöver hjälp med.

Veteranpoolen väljer ut den veteran som passar bäst för arbetet hos dig enligt dina önskemål. Du kontaktas av denne så att ni kan komma överens om arbetsuppgifter och för att se till att du har de redskap som behövs, som en fungerande gräsklippare. Skulle något fattas ger vi gärna inköpsråd men vi kan också utföra inköpen åt dig om du så önskar. Därefter erhåller du ett kostnadsförslag. När allt är klart sätter vi igång med arbetet i din trädgård.

Hos Veteranpoolen i Hörby har vi många trädgårdskunniga pensionärer som är beredda att ta sig an just ditt uppdrag. Alla våra avtals- eller ålderspensionärer jobbar på sina egna villkor och bestämmer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Massvis med erfarenhet och kompetens står till ditt förfogande när du anlitar Veteranpoolen.

Veteranpoolen i Hörby servar följande områden: Blentarp, Eslöv, Genarp, Höör, Hörby, Sjöbo och Veberöd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN